Pozitív teszt,5mm-es méhnyálkahártya. Doki nem lát terhességet! Korán mentem orvoshoz?
Köszi, hogy írtatok. Csak folsavat kell szednem, attól pedig nem lehet pozi a teszt. Nem kaptam tüszőrepesztőt sem. Nagyon vékony szerintem is a nyálkahártya, de a doki azzal biztatott, hogy korán mentem.
Azt nem tudom felfogni, hogy hogyan lett kevesebb, mint volt...
nekem 4 hetes terhesen 18mm-es volt a nyálkahártyám.elvileg 10 felett kell lennie.
csak azt nem értem hogy miért nem lombikot csinál a doki,én úgy tudom hogy 5 inszem felett már az következik,bár meddőségi témában nem vagyok otthon...
A ciszta NEM okoz pozitív tesztet!!! ez egy tévhit, amit olyan sokan elhittek, hogy mára már ténynek tűnik.
EGY nagyon ritka típusú rosszindulatú ciszta valóban eredményezhet fals pozitv eredményt, de az esetek többségébe nem ilyen vana petefészekben. Kérdezd meg az orvosodat, ő is megerősíti!
Mindamellett sajnos én is úgy gondolom, hogy az 5 mm kevés a beágyazódáshoz, így valószínüleg nem vagy terhes :(
sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!