Már sokadik napon vagyok (45 felett), két és fél hete uh. Negatív, megvastagodott (12mm) méhnyálkahártya volt látható. Doki azt mondta, terhesség nem egyértelmű. Felírt norcolutot, ha a teszt negatív lenne. Az lett. Mi lehet akkor a bajom?
Figyelt kérdés
Azóta is :állandóan fázom, még 35 fokba is, hőm magas, 37,3 és 37,4 között mozog még napközben is, néha szúrkál a petefészkem, és állandóan azt érzem, hogy pillanatok múlva megjön. Néhány napja nagyon enyhén barnáztam, ez is elmúlt. Három napja szedem a gyógyszert. Meg fog tőle jönni?2008. júl. 24. 10:08
2/7 A kérdező kommentje:
Nem!Csak a bogyót mondta, hogy szedjem.....
2008. júl. 24. 11:03
3/7 anonim válasza:
Szeritnem vissza kellene menned.
4/7 anonim válasza:
pedig tüneteid alapján terhes vagy.én a te helyedben mielőtt elkezdeném szedni a bogyót,elmennék másik dokihoz.ne hagyd annyiban.hátha terhes vagy.a méhnyálkahártyád is erre utal.szerintem ne szedd,keress másik dokit és ha ő is ugyan azt mondja akkor szedd csak.
5/7 A kérdező kommentje:
Sajna, már elkezdtem szedni, de valahogy volt egy olyan érzésem, hogy az előírt napi 2 szem helyett csak egyet szedek.....remélem, ha van valaki odabenn, nem ártok vele neki. Elméletileg, csak progeszteron van benne.....
2008. júl. 25. 09:42
6/7 anonim válasza:
Nekem 14 mm vastag volt és egy hülye doki azt mondta rá hogy ekkora menzi előtt, pedig volt 3 +tesztem. Egy másik orvoshoz is elmentem és megállapította hogy terhes vagyok és a 14mm nagyon jó (és nem menzi elötti!!!). Szóval keress fel azért egy másik dokit is mert szerintem babát vársz!
Szorítok!
7/7 A kérdező kommentje:
De akkor a teszt miért volt negatív?
2008. júl. 25. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!