5 pozi teszt, másfél hét késés,12mm méhnyálkahártya de semmi más? Baj van?
Miután elmaradt a mensid,mikor volt előszor uh? Petezsák csak az 5. héten (elmaradt menstruáció utáni hét)látható-van akinek csak a 6. héten. Ne aggódj!!
Ha 5 teszt is +.akkor tuti terhes vagy!!
Nekem az 5. héten csak egy 4mm-es petezsák látszódott,azt is alig találta meg a doki,mert hátrahajló méhem van :D
Ne aggódj!!!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
Akkor ha + a teszt utána még várni kell egy hetet és csak utána menni a dokihoz?
(lehet hülye kérdés, de én azt gondoltam rögtön kell menni, még sajnos nem sürgős a kérdés, de megköszönöm ha válaszoltok)
Nekem 9.-én lett pozi a tesztem nagyon halványan és még nem látszik a baba:S
De mai tesztem szép erős már..:Dugyhogy tényleg nagyon reménykedem
Kedves utolsó!
Ha pozi lesz a teszt,akkor hiába is mész dokihoz, nem fog látni semmit! Legkorábban kb 1 hét késés után láthat egy petezsákot,amiben a pirinyó embryo fejlődik,de az az embryo tényleg nagyon pici,még nem látszik az uh-. A mesni elmaradása után 2 héttel (6.hét) is kb fél centis embryo látszik. -de nem mindenkinél,van akinek a 6. héten (mensi elmaradása után 2. hét) sem látszik csak a petezsák. Akkor sem kell megijedni. Ezek nem törvényszerű dolgok :)
a kérdésedre válaszolva tehát, nem kell azonnal dokihoz rohanni,nincs értelme.
remélem kielégítő volt a válasz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!