5 pozi teszt, másfél hét késés,12mm méhnyálkahártya de semmi más? Baj van?
Szia!
Másfél hét késés ha jól számolom, az már 5 hét és pár nap. Alapesetben azért ilyenkor már látszik a petezsák, pár nap múlva, amikor a 6 hetet töltöd, már az embrio is látszik és esetleg lehet szívhang. De ez csak akkor van így, ha nagykönyv szerint volt ovud. Ha kicsit később fogant, akkor előfordulhat, hogy mindennel csúszol egy kicsit. Remélem, ez a helyzet nálad. :-)
Sajnos van úgy, hogy valami nincs rendben, és azért nem látszik ilyenkor még/már semmi, de ezt egy uh-ból nem tudják eldönteni. A következőnél azt fogják nézni, hogy az előző állapothoz képest mennyit változott a helyzet. Tenni nem tudsz semmit, csak várni türelemmel, és remélni, hogy rendben lesz minden.
Drukkolok neked!!!
Nem mindig van 5-6 hetesen petezsák. Én az első babámat elveszítettem, nem tudtam, hogy terhes vagyok a vetélés után derült ki. 20.-ára vártam a mensim, de nem jött meg, de nem gondoltam terhességre mert volt már ilyen többször is, hogy kimaradt meg náthás is voltam szóval arra fogtam a késést gondoltam a sok citromtól késik. Következő hónap elején 10.-e körül szombat hajnalban görcsökre ébredtem és nagyon véreztem, na mondom most megjött rendesen. Rettentően fájt, 4 órán keresztül nem bírtam lekelni a wc-ről annyira görcsöltem, vettem be gyógyszereket, de nem használtak. Délutánra kicsit jobban lettem. És másnapra már csökkent a vérzés is, estére már csak barnázás volt. A sógornőmnek meséltem, hogy mi történt és ő mondta, hogy hétfőn mindenképpen menjek be a nőgyógyászatra mert szerinte elvetéltem. Hétfőn az az két nappal a vérzés után bementem a vizeletemben még kimutattak egy kevés HCG-t, de UH-n már semmi nem látszott. A doki azt mondta maximum 4-5 hetes terhes lehettem és ha volt is már petezsák magától kiürült, így megúsztam a misseb ab-t. Rá egy évre ismét terhes lettem, de akkor sem vettem észre, próbálkoztunk már babával, de előtte is voltak hónapok, hogy kimaradt ezért nem gondoltam rá, hogy terhes vagyok meg semmi tünetem nem volt. kb 6 hetes lehettem mikor kíváncsiságból csináltam egy tesztet, 3 nap unszolás után a párom rábeszélt és egyből erős + lett. Ez vasárnap volt, de még aznap bementem az ügyeletre mert féltem, hogy megint elvetélek. Az orvos megerősítette, hogy terhes vagyok és csináltak uh-t is de üres volt a petezsák. Köv. héten kellett vissza mennem uh-ra akkor már látszódott rendesen és 8 hetesen pár naposan már szívhang is volt.
Ne aggódj, menj vissza a dokihoz, szerintem látszódni fog már. A magzatvédő az nem tudom, hogy milyen mert nekem nem írtak, de ha a doki indokoltnak látja akkor lehet írni fog neked. Drukkolok! Minden jót!
szia kérdezö.sztem nem lesz semmi baj,nyugodj meg,valoszinüleg korai még a terhességed.5 pozi teszt nem hazudik.Ha idegeskedsz ,azzal tuti csak ártasz a babonak.
Amugy véletelnül nem N.a.(névröviditést irtam)vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!