Tegnap csináltam tesztet, pozitív lett. Mit csináljAK?
Írathattál volna fel Utrogestant vagy Duphastont.
Petezsákot látni még korai lehet.
Kedves Kérdező!
Nyugodj meg.Először is, túl korán mentél orvoshoz, mert még semmit nem láthatott.Másodszor én az ilyen orvost felakasztanám, mert inkább ne mondjon semmit, mint ilyet, ráadásul kezelés nélkül hazaküld.Várj pár napot, és jelentkezz be, egy normális orvoshoz, még ha privát is!Annyit megér.Nyugodj meg, nem hiszem , hogy addig bármi baj lenne, még tüneteket nem produkálsz, az idegesség meg árthat!Tudom, könnyű így beszélni.Nekem is volt vetélésem egy 9 és egy 6 hetes terhességgel, és nem mondták pl a 9 hetesnél, hogy fenyeget a vetélés.Szerintem ilyet nem is láthat, pláne ilyen korán.Én javasolom, hogy keress egy másik orvost, hidd el, más lesz minden.A gyógyszerezést, meg ne te írasd, egy rendes orvos tudja mit kell ilyenkor tenni.Elsősorban nyugodj meg..:)
2 hete voltam először orvosnál terhesség gyanúja miatt.mert sokat hánytam hányingerem volt,kívánós voltam és sokat aludtam napközben,sűrűn változott a hangulatom is.
akkor adtak időpontot mára.ma meg azt mondta,h 16mm a nyálkahártya? de petezsákot nem lát. nagyon félek,nem szeretném elveszíteni a babát
nem volt olyan erős a második csík,mint az első,de bőven lehetett látni.
remélem nem lesz gond!?
Fölösleges volt az elsőt így lepontozni, teljesen jót írt.
Kérdező, ezek a gyógyszerek progeszteron-pótlók, a 12. hétig kell szedni őket, megelőzendő a vetélést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!