Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap csináltam tesztet,...

Tegnap csináltam tesztet, pozitív lett. Mit csináljAK?

Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál és semmi jót nem mondott. vagy egy polipot lát vagy egy kezdődő vetélést. Az ultrahangon petezsákot nem látott. februárba volt egy vetélésem. mit tudok tenni, h ne legyen megint? Egyáltalán lehet valamit tenni? Reggel ultrahangozott meg és azóta kicsit görcsölget a hasam. mit tegyek?
2012. júl. 11. 18:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
73%

Írathattál volna fel Utrogestant vagy Duphastont.

Petezsákot látni még korai lehet.

2012. júl. 11. 18:47
 2/21 Kujber Gáborné Edit válasza:
Hány napja késik a havid? Pihenj sokat!!!!
2012. júl. 11. 18:51
 3/21 A kérdező kommentje:
AZ MILYEN GYÓGYSZER? van egy 3 éves fiam , de vele nem volt ilyen. a magne b6b a görcsökre nem jó?? félek az éjszakától...tudom,h testileg nem fáj a vetélés,de lelkileg.....
2012. júl. 11. 18:51
 4/21 A kérdező kommentje:
júni 10én volt meg utoljára. tegnap reggel a teszt pozitívat mutatott.
2012. júl. 11. 18:52
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nyugodj meg.Először is, túl korán mentél orvoshoz, mert még semmit nem láthatott.Másodszor én az ilyen orvost felakasztanám, mert inkább ne mondjon semmit, mint ilyet, ráadásul kezelés nélkül hazaküld.Várj pár napot, és jelentkezz be, egy normális orvoshoz, még ha privát is!Annyit megér.Nyugodj meg, nem hiszem , hogy addig bármi baj lenne, még tüneteket nem produkálsz, az idegesség meg árthat!Tudom, könnyű így beszélni.Nekem is volt vetélésem egy 9 és egy 6 hetes terhességgel, és nem mondták pl a 9 hetesnél, hogy fenyeget a vetélés.Szerintem ilyet nem is láthat, pláne ilyen korán.Én javasolom, hogy keress egy másik orvost, hidd el, más lesz minden.A gyógyszerezést, meg ne te írasd, egy rendes orvos tudja mit kell ilyenkor tenni.Elsősorban nyugodj meg..:)

2012. júl. 11. 18:57
 6/21 A kérdező kommentje:

2 hete voltam először orvosnál terhesség gyanúja miatt.mert sokat hánytam hányingerem volt,kívánós voltam és sokat aludtam napközben,sűrűn változott a hangulatom is.

akkor adtak időpontot mára.ma meg azt mondta,h 16mm a nyálkahártya? de petezsákot nem lát. nagyon félek,nem szeretném elveszíteni a babát

2012. júl. 11. 19:01
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt azért egészen nem értem.2 héttel ezelőtt még csak a megtermékenyülés-beágyazódás lehetett.Ha ez megtörtént mostanra, akkor nyílván azért 16 mm-es a nyálkahártya.Még képtelenség, hogy lássák.Ami a pozitív tesztet illeti az biztató, mert a hcg termelődik a szervezetedben, a terhesvonal a teszten fenyegető vetélés esetén halványodik.Úgyhogy nyugalom..:)
2012. júl. 11. 19:06
 8/21 A kérdező kommentje:

nem volt olyan erős a második csík,mint az első,de bőven lehetett látni.

remélem nem lesz gond!?

2012. júl. 11. 19:08
 9/21 anonim ***** válasza:

Fölösleges volt az elsőt így lepontozni, teljesen jót írt.

Kérdező, ezek a gyógyszerek progeszteron-pótlók, a 12. hétig kell szedni őket, megelőzendő a vetélést.

2012. júl. 11. 20:12
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
5 héten nem mindig látják még. Nekem is csak egy petezsákot látott és ennyi. Átérzem, hogy aggódsz, túl vagyok már én is 2 vetélésen. Szerintem menj el egy másik dokihoz, mondd el neki, hogy már volt vetélésed. Megnéz, megnyugtat. A kételynél a szomorú eredmény is jobb. Szerintem. Javaslom válassz állandó nőgyógyászt, akár a körzetről vagy ismerőseid ajánlásával. Remélem minden rendben lesz Veled/Veletek!!!
2012. júl. 11. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!