Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap csináltam tesztet,...

Tegnap csináltam tesztet, pozitív lett. Mit csináljAK?

Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál és semmi jót nem mondott. vagy egy polipot lát vagy egy kezdődő vetélést. Az ultrahangon petezsákot nem látott. februárba volt egy vetélésem. mit tudok tenni, h ne legyen megint? Egyáltalán lehet valamit tenni? Reggel ultrahangozott meg és azóta kicsit görcsölget a hasam. mit tegyek?
2012. júl. 11. 18:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Hááááááát, ha őszinte választ vársz. :( Nekem múlt év végén ugyanez volt csak 8mm-es petezsák állt egy hétig üresen növekedés nélkül. A végén már szikhólyag is sejlett, de a vége missed ab lett. A mostani (itt a baba mérete már)5 nap alatt 3mm-ből 9mm-es lett. Az eredményed sajnos egyáltalán nem biztató, de reménykedni lehet.
2012. júl. 25. 06:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!