Tegnap csináltam tesztet, pozitív lett. Mit csináljAK?
Kedves 11!
Ha a vizsgálóasztalon fekszem, és a doki azt mondja: "Asszonyom, önnek valószínűleg kezdődő vetélése van", akkor először elsírom mamagam (ha tervezek babát), majd megkérdezem, nincs-e bármilyen eljárás vagy gyógyszer, ami megakadályozhatja a vetélést (pláne hogy a kórelőzményben szerepel sp. vetélés).
Majd hazajövök, és utánajárok, milyen lehetőségeim vannak.
Tudom, hogy a természet bölcs, és gyakran indokoltan szelektál, de van, amikor segíteni kell a megmaradást.
most jövök a védőnőtől.meg mutattam neki az ambuláns lapot amit a nődokinál kaptam. ő is el magyarázta a dolgot....
valószínűnek tartja,h nem is volt és nem is lesz most baba.ez a polip van ott,azért nem jön meg a mensim,azért van meg minden tünetem minthA TERHES lennék,mert olyan hormonokat termel ez a polip.ezért lett a tesztem is pozitív.
de azért mondta,h bizakodjunk...ha jövőhétig nem vérzek be akkor még elképzelhető,h előbukkan az a petezsák. :)
de nem sok esélyét látja.
Na ugye, hogy nem először a bogyókat írják fel!Egyébként a progeszteronpótlást "csak úgy" sztem nem ajánlgatja egyik orvos sem.Nem árt előtte azt gondolom egy kivizsgálás, mint már egyből a kémiai cuccokkal bombázni a szervezetet.Szeretem az itteni "Orvostudományival" rendelkező hozzászólókat.Nem hogy gyógyszert ajánl minden háttér nélkül, meg is műt, ha nem figyelünk eléggé....Pfff...
Kedves Kérdező: nekem szurkolok, hogy baba legyen ne betegség..:)
Sziasztok!
Sajnos az én tapasztalataim szerint is érdemes utánanézni mindennek, és néha kell némi nyomást gyakorolni a dokikra. :-(
A progeszteron pótlással pedig semmi kárt nem okoznak, és életmentő lehet néha a babának. Sajnos találkoztam olyan hozzáállással is doki részéről, hogy csak akkor írja fel, ha már látja, hogy jó helyen tapadt meg a baba. Ezzel viszont pont a legkritikusabb időszakban hagyja magára a kismamát. :-( Másik doki szerint viszont minél korábban kell kezdeni a pótlást, hogy hatásos legen a dolog.
Szívesen leültetném őket egyszer, hogy döntsék el, mi az igaz. :-) Lehet, hogy okoskodásnak tűnik, ha úgy megyek oda a dokihoz, hogy én mondom meg, mit szeretnék, de inkább ez, mint egy elveszített baba. A dokiknak ez csak egy eset a sok közül, de nekünk a gyermekünk, és néha már ilyenkor előjön belőlünk az anyatigris. :D
Kedves Kérdező!
Mi a helyzet veled? Tudsz azóta már valamit?
Drukkolok, hogy a doki tévedjen, és mégiscsak baba legyen!
sziasztok!
péntek este 10 körül beindultunk a bajcsyba,mert pisilés után egy kicsit véres volt a wc papír.
meg ultrahangozott a főorvos,azt mondta ő úgy látja,h nincsen semmi baj.már látott egy 5mm szabályos petezsákot.(ennek azért örülök,mert a febr. vetélésemnél szabálytalan petezsákot láttak.
szóval ez a doki azt mondta nincs semmi baj. :)
remélem!!!
szerdán megyek uh-ra! akkor majd többet tudok már!!
Szorítok neked!!!
UH után remélem jó hírrel jelentkezel!
voltam múlthét szerdán uh-n .
ugyanúgy 5mmes petezsákot látott a doki üresen. nem mondott semmi bíztatót... :( azt mondta,h 5 nap alatt kellett volna növekednie.
ma este 5-re megyek megint.remélem ez már döntő lesz.
nagyon bízok benne,h ott van az a babi csak még bújócskázik egy picit!!
szerintetek?? Őszíntén!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!