Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap csináltam tesztet,...

Tegnap csináltam tesztet, pozitív lett. Mit csináljAK?

Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál és semmi jót nem mondott. vagy egy polipot lát vagy egy kezdődő vetélést. Az ultrahangon petezsákot nem látott. februárba volt egy vetélésem. mit tudok tenni, h ne legyen megint? Egyáltalán lehet valamit tenni? Reggel ultrahangozott meg és azóta kicsit görcsölget a hasam. mit tegyek?
2012. júl. 11. 18:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A 9-esnek írom, hogy valószínű azért pontozták le az elsőt, mert, ha én például így járnék, fogalmam se lenne, mit kellene ÍRATNI!Ezt te sem gondoltad komolyan, hogy helyes tanács.Azt az orvos dönti el, hogy mikor, kinek, mit ír fel, nem a beteg, illetve a kismama.Nem mindenkinek ismerős ám a progeszteronpótlás, illetve nem mindenkinek természetes, hogy erre van szüksége, mert nem esik például teherbe!
2012. júl. 11. 20:28
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 11!

Ha a vizsgálóasztalon fekszem, és a doki azt mondja: "Asszonyom, önnek valószínűleg kezdődő vetélése van", akkor először elsírom mamagam (ha tervezek babát), majd megkérdezem, nincs-e bármilyen eljárás vagy gyógyszer, ami megakadályozhatja a vetélést (pláne hogy a kórelőzményben szerepel sp. vetélés).

Majd hazajövök, és utánajárok, milyen lehetőségeim vannak.

Tudom, hogy a természet bölcs, és gyakran indokoltan szelektál, de van, amikor segíteni kell a megmaradást.

2012. júl. 12. 00:33
 13/21 A kérdező kommentje:

most jövök a védőnőtől.meg mutattam neki az ambuláns lapot amit a nődokinál kaptam. ő is el magyarázta a dolgot....

valószínűnek tartja,h nem is volt és nem is lesz most baba.ez a polip van ott,azért nem jön meg a mensim,azért van meg minden tünetem minthA TERHES lennék,mert olyan hormonokat termel ez a polip.ezért lett a tesztem is pozitív.

de azért mondta,h bizakodjunk...ha jövőhétig nem vérzek be akkor még elképzelhető,h előbukkan az a petezsák. :)

de nem sok esélyét látja.

2012. júl. 12. 17:25
 14/21 anonim ***** válasza:

Na ugye, hogy nem először a bogyókat írják fel!Egyébként a progeszteronpótlást "csak úgy" sztem nem ajánlgatja egyik orvos sem.Nem árt előtte azt gondolom egy kivizsgálás, mint már egyből a kémiai cuccokkal bombázni a szervezetet.Szeretem az itteni "Orvostudományival" rendelkező hozzászólókat.Nem hogy gyógyszert ajánl minden háttér nélkül, meg is műt, ha nem figyelünk eléggé....Pfff...

Kedves Kérdező: nekem szurkolok, hogy baba legyen ne betegség..:)

2012. júl. 13. 11:07
 15/21 anonim ***** válasza:
73%
Hát én gyógyszer mellett vagyok:-) 1 VETÉLÉS ÉS 1 ELHALT TERHESSÉG után doki (kezdő szakvizsga nélküli) megelőzés képpen gyógyszert irt fel....Vizsgálat nélkül( hormon szint) megmaradt a fiam. A köv. terhességnél ÉN KÉRTEM név szerint a gyógyszert.A lányom is megmaradt.:-)
2012. júl. 14. 13:55
 16/21 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó!De először nem te KÉRTED!Hanem a doki írta.Másodjára, és szörnyű tapasztalatokkal persze hogy jobban utánanéz az ember!De mikor először van ilyen helyzetben, nem hiszem hogy tudja a gyógyszere nevét!Én maximálisan ellene vagyok annak, hogy a beteg mondja meg a dokinak mit írjon fel..Kissé okoskodós a dolog...Vajon az orvos mit gondolhat?Hmmmmm...de jó hogy van ez a kismama...tulajdonképpen minek jött?miért nem váltotta már ki 1 évvel ezelőtt?:):):)Hagyjatok már ezzel az íratgatással!Az orvost akármilyen okosak vagytok, ha belegebedtek sem múljátok felül..;)
2012. júl. 14. 15:01
 17/21 Manka68 ***** válasza:

Sziasztok!

Sajnos az én tapasztalataim szerint is érdemes utánanézni mindennek, és néha kell némi nyomást gyakorolni a dokikra. :-(

A progeszteron pótlással pedig semmi kárt nem okoznak, és életmentő lehet néha a babának. Sajnos találkoztam olyan hozzáállással is doki részéről, hogy csak akkor írja fel, ha már látja, hogy jó helyen tapadt meg a baba. Ezzel viszont pont a legkritikusabb időszakban hagyja magára a kismamát. :-( Másik doki szerint viszont minél korábban kell kezdeni a pótlást, hogy hatásos legen a dolog.

Szívesen leültetném őket egyszer, hogy döntsék el, mi az igaz. :-) Lehet, hogy okoskodásnak tűnik, ha úgy megyek oda a dokihoz, hogy én mondom meg, mit szeretnék, de inkább ez, mint egy elveszített baba. A dokiknak ez csak egy eset a sok közül, de nekünk a gyermekünk, és néha már ilyenkor előjön belőlünk az anyatigris. :D

Kedves Kérdező!

Mi a helyzet veled? Tudsz azóta már valamit?

Drukkolok, hogy a doki tévedjen, és mégiscsak baba legyen!

2012. júl. 15. 07:43
 18/21 A kérdező kommentje:

sziasztok!

péntek este 10 körül beindultunk a bajcsyba,mert pisilés után egy kicsit véres volt a wc papír.

meg ultrahangozott a főorvos,azt mondta ő úgy látja,h nincsen semmi baj.már látott egy 5mm szabályos petezsákot.(ennek azért örülök,mert a febr. vetélésemnél szabálytalan petezsákot láttak.

szóval ez a doki azt mondta nincs semmi baj. :)

remélem!!!

szerdán megyek uh-ra! akkor majd többet tudok már!!

2012. júl. 15. 12:25
 19/21 Manka68 ***** válasza:

Szorítok neked!!!

UH után remélem jó hírrel jelentkezel!

2012. júl. 16. 17:05
 20/21 A kérdező kommentje:

voltam múlthét szerdán uh-n .

ugyanúgy 5mmes petezsákot látott a doki üresen. nem mondott semmi bíztatót... :( azt mondta,h 5 nap alatt kellett volna növekednie.

ma este 5-re megyek megint.remélem ez már döntő lesz.

nagyon bízok benne,h ott van az a babi csak még bújócskázik egy picit!!

szerintetek?? Őszíntén!!

2012. júl. 24. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!