Szerintetek ez pozitív volt?
Júni.27.-én teszteltem ezt Clearblue-val.Elhinni sem akartam,mivel orvosilag igazolt,hogy nem lehet gyerekünk.Rá 2 napra ismét lett egy halvány pozitívom.Arról nincs képem.A vége az lett,hogy 3.-án 46 napra megjött.
Szerintetek mennyire megbízható a Clearblue?
Csodák szerintem nincsenek.A férjem spermaszáma 0,én meg PCO-s vagyok.
Drága én te ő!
A helyzet az,hogy én egy halvány pozitív jelet látok.
Semmi szükségem a gúnyolódásodra!
Kedves utolso! Van ott egy halvany pozitiv jel is, a negativ jelet athuzva. Mindenki latja, aki irt ide, es azon megy a beszelgetes, hogy vajon miert halvany pozi, ha megjott neki.
Ugyhogy ha nem latod, hat nem latod :)
Kedves kerdezo! Velem volt ilyen februarban. 2 halvany pozi tesztem lett es utana megjott. A doki mondta, hogy valoszinuleg elindult valami, csak nem tudott rendesen megtapadni. De a kovetkezo honapban sikerult:)
Szeressetek egymast, es a kislanyotojat, aztan hatha meglatogat titeket a csoda:))
16 hetes kismama
Nem akarok ünneprontó lenni, Kedves kérdező, de én is pcos vagyok és nekem amíg nem kezelték, többször volt ilyen halvány a tesztem és nem baba volt a dologban, hanem ciszta :(
De ha erősödik a csík, akkor baba lesz és nem ciszta.
Amúgy én hiszek a csodákban!
36 hetes pcos kismama
De megjött szegénynek :(
Úgyhogy ez már elméleti kérdés.
Én olvastam erről a cisztás dologról, de ott meg azt írták, hogy nem minden ciszta, hanem kifejezetten rosszindulatú fajta (ez nem tudom mit jelent) okoz ilyet. Vagy akkor nem volt túl korrekt a cikk? SIma ciszta is okozhat?
Szia!
Hát Én is azért nem vettem ilyen tesztet,mert nekem ez nem egyértelmű!Ezen a tipuson nem olyan egyértelmű még a halványka pozitív sem!Olyat vettem,ami egyértelmű..egy csík:negatív!Két csík pozitív!Azt tanácsolom vegyél Te is olyat!
A drilling átmenetileg szünteti meg a cisztákat, max 1 évre, ha nem tartod a hármas kezelést.
Mondjuk nem tudhatom, hogy mikor volt a drillinged.
Viszont ha régen voltál orvosnál, talán ideje egy rákszűrést is csináltatni és kikérni az orvosod véleményét!
És amondó vagyok, hogy EGY spermium kell a fogantatáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!