Szerintetek ez pozitív?
Figyelt kérdés
A fénykép még kicsit torzít is, a valóságban jobban kivehető. Az a baj, hogy fogalmam sincs, hogy időn belül jött-e ki, reggel 7kor megcsináltam, 5 percen belül még negatív volt, visszaaludtam, és amikor 4 óra múlva a páromat megkértem, hogy nézze meg, még mindig negatív-e, akkor ott volt ez a halvány második csík. Nem tudom pontosan hanyadik dpo-n vagyok, valószínűleg 12-13. Szerintetek lehet terhesség? 2 nap múlva tervezem ismételni.
2012. júl. 22. 11:22
3/17 anonim válasza:
Ne haragudj de szerintem ez negatív.
Szerintem a csík (szellemcsík) helye ami látszik és főképp hogy 5 perc után még negatív volt és 10 perc után érvénytelen a teszt.
Nekem is volt már ilyen és utána sajnos nem lettem babás.
De ki tudja lehet pozitívvá válik!
6/17 anonim válasza:
Ha 5 percen belül negatív volt, és 4 óra múlva lett ott a csík, akkor az negatív és az rajta száradási csík! De csinálj pár nap múlva másikat!
7/17 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt írom, de nekem pont ez a teszt nézett ki pont így, mikor túláztattam egy kicsit. (nem szabályos, hanem deformált, elpacásodott, időn túli második csík) Nem voltam terhes.
8/17 anonim válasza:
szerintem se pozitiv igen idétlen alakja van az elsö csiknak:)
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Fogalmam sincs mikor lett ott a második, lehet, hogy a hatodik percben, lehet, hogy egy órával később. Még nem élem bele magam, de reménykedem, és két nap múlva tesztelek egyet újra.
2012. júl. 22. 14:46
10/17 A kérdező kommentje:
Egyébként most, hogy mondjátok, a fényképen valóban eléggé pacás :S De a valóságban sokkal egyenesebb, csak nem értem, miért nem így látszik....
2012. júl. 22. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!