Van 2 db halvány pozitív tesztem. Szerintetek már biztos terhes vagyok? Nagyon szeretném.
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 08:11
1/7 anonim válasza:
nekem még sosem hazudott egy teszt sem.
gratulálok!
2/7 anonim válasza:
a nem várt napján nekem is a második halvány csík volt!azóta már 17 hetes vagyok és valaki bökdös belülről!Gratulálok! :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)Nem várt előtt 1 nappal volt egy kis barna pecsételésem, folyásom, de ennyi.... Lehet valami baj ettől?
2012. júl. 22. 08:59
4/7 anonim válasza:
nem feltétlen!ha nem volt erős görcsöd és vérzésed,akkor nem hinném!lehet ez volt a beágyazódás jele...pecsételő vérzés!
5/7 szisztöp válasza:
a halvany is pozitiv,nekem igy lett a ket fiam!Ja es mindkettonel volt pecstelo verzes a terhesseg elejen,ugyhogy ne izgulj!gratulalok:)
6/7 anonim válasza:
Igen, szinte biztos, hogy terhes vagy, nekem ugyanígy volt. És most itt alszik az ágyikóban :)
7/7 anonim válasza:
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!