Nagyon halvány pozitív teszteredmény is terhességet mutat, ugye?
Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 08:06
1/11 anonim válasza:
Igen, a halvany pozi is pozi :)
De tedd fel a kepet, ugy jobban meg tudunk erositeni :)
2/11 A kérdező kommentje:
Hogyan kell? Szerintem mondjuk fényképezőn lehet nem is fog látszani. De szabad szemmel látni, csak extra halvány.
2012. júl. 20. 08:13
3/11 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy látod e úgy ha nem vakító fényben egy biz. szögből látod csak. Mert ha csak úgy látod akkor az tényleg nagyon nagyon korai, vagy nega.
Késik már?
4/11 anonim válasza:
Ide betallozod, alul beirod az email cimed es ramesz a feltoltre. Utana ha feltoltotte, akkor a link a kephez cimu sort kimasolod nekunk :)
5/11 anonim válasza:
Grstulálok! A halvány pozi is pozi majd megerősödik :)
7/11 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy itt nem fog látszani. Holnap nem kellene megjönnie. Ugye már nem fog!!!???
2012. júl. 20. 09:13
8/11 anonim válasza:
Hát ezen tényleg nem látszik semmi, de ne aggódj csinálj majd egy másikat! (Az én tegnapim is pont ilyen, de ettől még hiszek amit hiszek :) )
10/11 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem újra, s erős pzitív!!!!
2012. júl. 24. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!