Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív?

Szerintetek ez pozitív?

Figyelt kérdés

[link]

A fénykép még kicsit torzít is, a valóságban jobban kivehető. Az a baj, hogy fogalmam sincs, hogy időn belül jött-e ki, reggel 7kor megcsináltam, 5 percen belül még negatív volt, visszaaludtam, és amikor 4 óra múlva a páromat megkértem, hogy nézze meg, még mindig negatív-e, akkor ott volt ez a halvány második csík. Nem tudom pontosan hanyadik dpo-n vagyok, valószínűleg 12-13. Szerintetek lehet terhesség? 2 nap múlva tervezem ismételni.

2012. júl. 22. 11:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp csinálj majd a napokban újabb tesztet :) Főleg, h a kép nem olyan jó, nehéz eldönteni, mi is ez. Nekem egyébként az első pozitív tesztem, mikor tehes lettem, időn túl mutatott csak pozitívat, két nap múlva már azonnal.
2012. júl. 22. 15:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szólóval egyetértek! én is ugyan így jártam.
2012. júl. 22. 15:23
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Miért mondjátok, hogy ez pozitív?????Ez nega kedves kérdező, ha belemártod vízbe, eltűnik onnan a reagens...........Pont.!Pár nap múlva ismételd meg és ha látod a második EGYENES csíkot, az pozitív.......Nem tudom mit gratulálgatnak..Agyvérzést kapok ilyenkor....A zöld kézért?Pontozzatok le!A fene bánja!Ez egyenlőre negatív!!!
2012. júl. 22. 18:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, nyugi :) Nem éltem bele magam, de vízbe mártva sem tűnt el. Mint írtam, a kép kicsit csalóka, a valóságban sokkal egyenesebb, és valamennyivel erősebb is. De ha nincs baba sem keseredem el! Pozitívat adtam mindenkinek, akár negatívot, akár pozitívat mondott!
2012. júl. 22. 19:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Én pusztán csak drukkolok,hogy az legyen!
2012. júl. 22. 22:25
 16/17 anonim ***** válasza:
irják mindenhol hogy 5-10 percig érvényes az eredmény. utána nem mérvadó. Holnap csinálj ujat és kiderül.
2012. júl. 22. 23:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Ugyan így voltam,ugyan ezzel a teszttel,kb. 1 óra múlva megjelent a második csík,elmentem a gyógyszertárba ott is azt mondták,hogy egyértelműen negatív,de nem hagyott nyugodni,másnap másik teszt,ugyan olyan,ugyan úgy jártam mint előző nap,csak nem hagyott nyugodni,mert mi az hogy szellemcsík??? Hülyeség! vártam 4 napot újabb teszt de ez már másfajta ott is csak később ugyan olyan nagyon halvány sík...,de nem jött meg tehát valaminek csak kell lennie,most vagyok 9+1 hetes :),és azért volt a sok kései halvány csík mert nagyon korai volt a terhesség :) :) :)

REMÉLEM TE IS ÍGY JÁRSZ! :) SOK SIKERT!!!!

2012. júl. 23. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!