Lefeküdtem egy sráccal gumi nélkül és utána nem jött meg, csináltam 2tesztet mindkettő negatív lett,3hete megint lefeküdtünk szintén gumi nélkül utána is csináltam tesztet és az is negatív lett. Akkor biztos nem vagyok terhes ugye? Nagyon félek!
amugy azóta sem jött meg csak azért félek
amugy elsőnek júniusban feküdtünk le
A tesztek sem megbízhatóak. Nem tudom mennyi idős vagy de amúgy is esedékes lenne elmenni orvoshoz, hogy rákszűrést végezzenek. Aki nemi életet kezd élni annak az évenkénti nőgyógyász menetel kötelező lenne elviekben, hogy már nem is említsem a fogamzásgátló félíratását.
Szerintem menj orvoshoz. Amúgy az sem egészséges ha egy évig nem jön meg erről azért illő lenne orvossal konzultálni. Bár vannak esetek, hogy természetes.
Mondom ezt úgy, hogy nem tudom mennyi idős vagy.
És rendesen beálltak a ciklusaid?
Egyáltalán nem védekeztetek?
Ha jól értem, 2 hónapja nem menstruálsz. Ez nem normális dolog, orvoshoz kellene menned.
1 évig nem volt menstruációd?Akkor voltál dokinál?
Azért arra ne adjál mert a teszt nem mutatta ki akkor nem is vagy terhes.Az ilyen kérdéseket én se értem mikor odaírjátok hogy "nagyon félek" akkor nem féltél mikor gumi nélkül lefeküdtél a sráccal,meg utána is.Tudod az ilyenekből lesz a gyerek!És ha még nem akarsz anya lenni akkor minél előbb menj el dokihoz.Ja és odaírod hogy "az első alkalom még érthető" Nem nem érthető!
14.-nek
Az 1.oldalon írta a 2.kommentjében!
Nem, nem voltam akkor dokinál mikor 1évig nem jött meg. 1év után megjött és rendesen beállt, egészen idén júniusig semmi gond nem volt vele, még volt hogy előbb jött meg 1-2nappal mint kellett volna, tényleg semmi probléma nem volt.
Igen,jól értelmezed 2hónapja nem menstruálok.
Az érthető dolgot úgy értettem, hogy 1x "belefér" hogy az ember elveszti a fejét és belemegy hülyeségbe..de 2x ugyanazt elkövetni.. tudom, hogy hibáztam!
Amugy 18vagyok
es eddig meg egyszer sem sikerult dokit felkeresned ilyen rendszertelen menstruacioval??? 18 eves letedre eleg felelotlen vagy, azon kivul hogy tobbszor vedekezes nelkul fekszel le valakivel, majd nogyogyaszhoz is b*szol menni....
barmi egyeb problema is allhat am a hatterben nem csak terhesseg, olyan probelmak, pl pcos, hormonzavar, ami a kesobbiekben megnehezitheti a teherbeesest, szoval jobb lenne gyorsan elrongyolni dokihoz, mert az hogy 14-15 evesen kimarad egy ket honapra az oke, de hogy egy evre???? akkor kellett volna elmenned, mert ez nem normalis, de az se hogy megint nem menstualsz ket honapja. en inkabb ezen aggodnek. es ha mar mindenkeppen szexelni akarsz legalabb vedekezz!!
1 évig nem menstruáltál és nem voltál dokinál?Szerinted ez normális dolog volt?Az édesanyád se vette észre hogy nem menstruálsz?Meg most is már 2 hónapja nincs meg?Sürgősen menjél el dokihoz.És az hogy "egyszer belefér hogy az ember elveszíti a fejét"ilyen nincs.Legalábbis az én nézeteim szerint.És ne írd azt hogy "nagyon félek" ha 1x belefér,sőt nálad 2x is.Ha terhes vagy,belefért.
Nagyon felelőtlen vagy!Nem csak a gumi nélküli sex miatt hanem mert 18 évesen tudnod kéne hogy az a normális ha valaki minden hónapban menstruál.És nem az hogy 1 évig meg se jön de te nem mész el dokihoz.Mit gondoltál?Majd megjön.Bocs de az ilyen buta embereken nagyon ki tudok akadni.
Holnap reggeli első pisiből tessék csinálni egy tesztet!
Aztán huzás orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!