Lányok! Mi döntöttünk!? Örökbefogadunk.
Peteérési zavarom van, az inszeminációt pedig, meg a lombikot sem lelki, sem anyagi okokból nem próbáljuk meg...
Egyszer már sikerült a baba spontán (bár, az orvosom nem értette, hogyan lehetséges ez :)), de sajnos nem maradt velünk. :(
Hiszek benne, hogy egyszer majd újra sikerülni fog. De úgy érezzük a férjemmel, hogy az életünk kiteljesedéséhez az kell, hogy magunkhoz vegyünk egy kis Életet, aki arra vár, hogy szeressék.
Megbeszéltük, és megnyugodtam. Jönni fog. És egyszer talán mi is szép, nagy család lehetünk, amiről mindig is álmodtunk... Tegnap óta nem érdekel minket semmi probléma, boldogok vagyunk, mert hamarosan beállunk mi is a várólista végére, és kivárjuk, míg eljön a mi időnk.
Szeretnék megköszönni minden segítséget és biztatást Nektek, akiket az utóbbi 2 évben "megismerhettem"!
Mindenkinek kitartást kívánok a babáravárás olykor rögös útjain, akiknek pedig az álmuk már valóra vált, kívánok csodás anyaságot!
Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést!
Annyira rohan az idő, nem győzöm követni. :)
Még 2 hónapunk van hátra, ami persze lehet kevesebb is, de azért nem sokkal. :) A 32. hetet töltöttük tegnapelőtt.
Hála Istennek minden OK a babával. A neme nem derült ki, mindig titkolózott, meg ficánkolt, és amikor a 31. héten felhúzott lábakkal, égnek álló talpakkal megláttam, eldöntöttem, hiába van még hátra 2-3 UH-lehetőség, már nem kérdezem meg, - legyen meglepetés. :)
A dolgai már megvannak, csak a kenceficék vannak hátra.
2 kg-ra becsülték legutóbb, nem tudom erre mennyire lehet adni, de ha így folytatja, meg sem áll a 4-ig. :)
Nekem semmi panaszom nincs, talán néha egy kis gyomorégés, meg ha túlhajtom magam, akkor szorít a jegygyűrű a víztől... Hízni nem híztam, épp csak a baba súlyát, - egyszerűen olyan nekem ez a várandósság, mintha egész életemben ezt várta volna a szervezetem, még soha nem voltam ilyen kiegyensúlyozott, az utolsó hajszálamig úgy érzem, erre születtem. :) Lehet, hogy kissé érzelgősen hangzik, de hatalmas változásokat visz végbe a lelkemben ez a baba. :)
Minden este énekelek neki altatót, remélem, idekint majd emlékezni fog rá. :)
A papája pedig csodás titkokat súg neki a pocakon keresztül, sokat kommunikálnak, amit jó látni.
Kívánom mindenkinek ezt a felfoghatatlan csodát!
Ficánka mamija
Jaj de jó, hogy minden rendben! Már csak 2 hónap? Te jó ég, hogy repül az idő!
Elárulnád, hogy milyen neveket választottatok, vagy inkább titok?
Sziasztok!
Épp ma gondoltam rá, hogy ideje lenne jelentkeznem... :)
38 hetesek vagyunk ma, úgyhogy már bármikor kibújhat, bár egyelőre még egy árva jóslófájásom sem volt, vagy ilyesféle jelek... Bizonyára jól érzi magát odabent a Manó.
Drukkoljatok majd, legkésőbb, ha hazaértünk a kórházból jelzek.
Puszi Nektek
Minden jót,könnyű szülést!
Nagyon várom a beszámolód!
I&Z
40+3 hetesen, június 2-án megszületett a Kisfiam!!! :))
Majd írok még bővebben, most sietek, felkelt, éhes, és ennek hangot is ad. :)
puszi Mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!