Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Mi döntöttünk!?...

Lányok! Mi döntöttünk!? Örökbefogadunk.

Figyelt kérdés

Peteérési zavarom van, az inszeminációt pedig, meg a lombikot sem lelki, sem anyagi okokból nem próbáljuk meg...

Egyszer már sikerült a baba spontán (bár, az orvosom nem értette, hogyan lehetséges ez :)), de sajnos nem maradt velünk. :(

Hiszek benne, hogy egyszer majd újra sikerülni fog. De úgy érezzük a férjemmel, hogy az életünk kiteljesedéséhez az kell, hogy magunkhoz vegyünk egy kis Életet, aki arra vár, hogy szeressék.

Megbeszéltük, és megnyugodtam. Jönni fog. És egyszer talán mi is szép, nagy család lehetünk, amiről mindig is álmodtunk... Tegnap óta nem érdekel minket semmi probléma, boldogok vagyunk, mert hamarosan beállunk mi is a várólista végére, és kivárjuk, míg eljön a mi időnk.

Szeretnék megköszönni minden segítséget és biztatást Nektek, akiket az utóbbi 2 évben "megismerhettem"!

Mindenkinek kitartást kívánok a babáravárás olykor rögös útjain, akiknek pedig az álmuk már valóra vált, kívánok csodás anyaságot!

2009. júl. 23. 11:40
 51/105 A kérdező kommentje:

Nagyon kedvesek vagytok, hogy érdeklődtök!

Már beléptünk a 8. hétbe, ezen a héten láttam is a Pocakmanót, 11 mm volt, és vert a szíve!!! :) A héten indulok a védőnőhöz is!

Majd jelzek még...

puszi

2009. okt. 19. 13:51
 52/105 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én az első oldalról vagyok a 2. válaszoló! Elolvastam mindent. Gratulálok a pocaklakóhoz. Hidd el nagyon gyorsan elmegy ez a most már csak 7 hónap. Figyelsz már csak 7 hónap és kezedben tarthatod a várva várt kisbabádat.

Kívánok sok türelmet és nyugalmat.

Anikó (2 hónapos Karcsi baba anyukája)

2009. okt. 19. 16:22
 53/105 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, most néztem be és mit olvasok?! Nagyon boldog lehetsz... Gratulálok! Biztos nagyon jó anya leszel!:)
2009. okt. 20. 15:12
 54/105 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyszerű!!!! Gratulálok!! Szorítok nektek, hogy minden rendben legyen.
2009. nov. 3. 14:38
 55/105 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok :)

Sok boldogságot, és jó egészséget nektek!

2009. nov. 3. 16:32
 56/105 A kérdező kommentje:

Már betöltöttük a 13. hetet is! :)

Múlt héten láttuk Őt, 52 mm már, minden tökéletes lett a 12. heti UH-on, Ő pedig izgett-mozgott-kapálózott megállás nélkül. :) Csodás érzés Őt várni nagyon! :)

puszi

2009. nov. 23. 14:28
 57/105 anonim ***** válasza:
100%
jajj, úgy örülök nektek! olyan jó h írsz h mi van veletek! Nagyon sok boldogságot és ha lenne vmi jó híred akkor oszd meg velünk továbbra is! :D
2009. nov. 23. 20:58
 58/105 anonim ***** válasza:
100%
ismét csak gratulálni tudok, és vigyázz magatokra nagyon!
2009. nov. 23. 21:19
 59/105 anonim ***** válasza:
100%
De jó neked!!! Írj majd mindig, hogy mi újság!! Nagyon szorítunk
2009. nov. 24. 15:35
 60/105 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagytok?
2009. dec. 19. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!