Lányok! Mi döntöttünk!? Örökbefogadunk.
Peteérési zavarom van, az inszeminációt pedig, meg a lombikot sem lelki, sem anyagi okokból nem próbáljuk meg...
Egyszer már sikerült a baba spontán (bár, az orvosom nem értette, hogyan lehetséges ez :)), de sajnos nem maradt velünk. :(
Hiszek benne, hogy egyszer majd újra sikerülni fog. De úgy érezzük a férjemmel, hogy az életünk kiteljesedéséhez az kell, hogy magunkhoz vegyünk egy kis Életet, aki arra vár, hogy szeressék.
Megbeszéltük, és megnyugodtam. Jönni fog. És egyszer talán mi is szép, nagy család lehetünk, amiről mindig is álmodtunk... Tegnap óta nem érdekel minket semmi probléma, boldogok vagyunk, mert hamarosan beállunk mi is a várólista végére, és kivárjuk, míg eljön a mi időnk.
Szeretnék megköszönni minden segítséget és biztatást Nektek, akiket az utóbbi 2 évben "megismerhettem"!
Mindenkinek kitartást kívánok a babáravárás olykor rögös útjain, akiknek pedig az álmuk már valóra vált, kívánok csodás anyaságot!
Mi is most döntöttünk a férjemmel az örökbefogadás mellett.
A múlt héten voltam műtéten, hogy a letapadásokat feloldják..és kivették mindkét petevezetőt.
Elkezdem a lombikot is és az örökbefogadást is.
A soraidat olvasva, azt hiszem nagyon jó édesanyja leszel a saját és az örökbefogadott gyermekeknek is!
Minden jót kívánok Nektek, és remélem, hogy a többi álmod is így fog valóra válni.
Köszönöm a jókívánságokat, nagyon jól esik!!
Nagy-nagy csoda, ami velünk történik, egy törékeny, de hatalmas csoda!
Megbeszéltük, az örökbefogadás szándéka is megmarad(t), a következő álmunk, hogy egy olyas valakit szerethessünk, akit elhagytak, és mindennél jobban vágyik szerető szülőkre...
Akik várakoznak, kitartást és hitet kívánok, és szép várakozást kettesben, akiknek pedig már sikerült, vigyázzanak a kis Csodák lépteire minden percben!
Ahogy ígértem is, írok majd még, ha tudunk valami konkrétat. :)
gratulálok.nagyon jó anya lesz belőled a soraidat olvasva.remélem jól vagytok a pocaklakóval.
sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!
a fejleményeket persze várjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!