Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Mi döntöttünk!?...

Lányok! Mi döntöttünk!? Örökbefogadunk.

Figyelt kérdés

Peteérési zavarom van, az inszeminációt pedig, meg a lombikot sem lelki, sem anyagi okokból nem próbáljuk meg...

Egyszer már sikerült a baba spontán (bár, az orvosom nem értette, hogyan lehetséges ez :)), de sajnos nem maradt velünk. :(

Hiszek benne, hogy egyszer majd újra sikerülni fog. De úgy érezzük a férjemmel, hogy az életünk kiteljesedéséhez az kell, hogy magunkhoz vegyünk egy kis Életet, aki arra vár, hogy szeressék.

Megbeszéltük, és megnyugodtam. Jönni fog. És egyszer talán mi is szép, nagy család lehetünk, amiről mindig is álmodtunk... Tegnap óta nem érdekel minket semmi probléma, boldogok vagyunk, mert hamarosan beállunk mi is a várólista végére, és kivárjuk, míg eljön a mi időnk.

Szeretnék megköszönni minden segítséget és biztatást Nektek, akiket az utóbbi 2 évben "megismerhettem"!

Mindenkinek kitartást kívánok a babáravárás olykor rögös útjain, akiknek pedig az álmuk már valóra vált, kívánok csodás anyaságot!

2009. júl. 23. 11:40
 61/105 A kérdező kommentje:

Köszönjük, minden rendben! :)

Már érzem Őt mozgolódni a 15. héttől, bő 2 hete. Fantasztikus érzés. :) A pocim is nőtt már, mindenki simán kiszúrja a lényeget. :)

Közeleg a következő UH, január elején, akkor remélem, megtudjuk, hogy ki is van ott valójában, és akkor is jelzek mindenképp!

Mindenkinek boldog, békés, meghitt Karácsonyt!

Puszi

2009. dec. 21. 23:15
 62/105 anonim ***** válasza:
Szia! olyan jó hallani h jól vagytok! Sok sok boldogságot a piciben és majd értesíts minket h hogyan növekszik a drága! Boldog új évet! És boldog pocakosodást :)
2010. jan. 2. 14:22
 63/105 anonim ***** válasza:
B U É K nektek, kedves kérdező, és jó egészséget!
2010. jan. 6. 14:08
 64/105 A kérdező kommentje:

Képzeljétek, a 19. heti UH-on minden rendben volt! :) A lába között viszont a köldökzsinór lapult, úgyhogy takarta a lényeget, de ha megyünk kb 1 hónap múlva 4D-re, ott reméljük, kiderül, ki is rejtőzik odabent... A lényeg, hogy egészséges, és naponta rúgdos vagy harmincszor... :) És nekem még mindig hihetetlen, pedig már 18 cm-es nagy baba. :)

Vigyázzatok magatokra Ti is!

Puszi,

"Ficánka-mami"

2010. jan. 7. 12:51
 65/105 anonim ***** válasza:
100%
Örülök Ficánka mami! Ugye milyen hihetetlen dolog ami Veled történik?! Nagyon kíváncsi vagyok gyermeketek nemére, de gondolom Ti sokkal jobban! Az én kisfiam 5 hónapos lesz kedden. Írok Neked privát e-mailt is! Puszi: Anikó Karcsi baba anyukája!
2010. jan. 8. 21:09
 66/105 anonim ***** válasza:
100%
"Ficánka-mami" tuti! Jó olvasgatni, ahogy fejlődtök! Várom a további híreket!
2010. jan. 9. 06:55
 67/105 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon jó! Légyszi, kommentáld végig!:)

Első voltam.

2010. jan. 9. 12:14
 68/105 A kérdező kommentje:

OK, kommentálom végig az eseményeket. :)

Most sajnos megfáztam, de csak egy Algopyrin kellett éjjelre, az ügyeleten a tüdőm és a torkom rendben volt, úgyhogy sok folyadék és pihenés a házifeladat...

Mindig van miért aggódni, jobb lesz, ha hozzászokom. :)

Anikó, várom a leveledet!

Puszi Mindenkinek

2010. jan. 10. 15:44
 69/105 anonim ***** válasza:
100%
Most olvasom a történeteteket, mert érdekel ez az örökbefogadás téma (beírtam a keresőbe) megmagyarázhatatlan okból,mivel van egy fél éves kislányom, akit imádok. Annyira megható ez az egész. Mindig vissza fogok járni erre a kérdésre, hogy lássam mi van Veletek.......Hihetetlen, mintha ismernélek, annyira jó érzés fogott el....... :)
2010. jan. 23. 21:00
 70/105 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok azóta?Már lassan meg is születik a pici ha jól számolom...várjuk a fejleményeket!!puszi :)
2010. ápr. 6. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!