Lányok! Mi döntöttünk!? Örökbefogadunk.
Peteérési zavarom van, az inszeminációt pedig, meg a lombikot sem lelki, sem anyagi okokból nem próbáljuk meg...
Egyszer már sikerült a baba spontán (bár, az orvosom nem értette, hogyan lehetséges ez :)), de sajnos nem maradt velünk. :(
Hiszek benne, hogy egyszer majd újra sikerülni fog. De úgy érezzük a férjemmel, hogy az életünk kiteljesedéséhez az kell, hogy magunkhoz vegyünk egy kis Életet, aki arra vár, hogy szeressék.
Megbeszéltük, és megnyugodtam. Jönni fog. És egyszer talán mi is szép, nagy család lehetünk, amiről mindig is álmodtunk... Tegnap óta nem érdekel minket semmi probléma, boldogok vagyunk, mert hamarosan beállunk mi is a várólista végére, és kivárjuk, míg eljön a mi időnk.
Szeretnék megköszönni minden segítséget és biztatást Nektek, akiket az utóbbi 2 évben "megismerhettem"!
Mindenkinek kitartást kívánok a babáravárás olykor rögös útjain, akiknek pedig az álmuk már valóra vált, kívánok csodás anyaságot!
Köszönjük, minden rendben! :)
Már érzem Őt mozgolódni a 15. héttől, bő 2 hete. Fantasztikus érzés. :) A pocim is nőtt már, mindenki simán kiszúrja a lényeget. :)
Közeleg a következő UH, január elején, akkor remélem, megtudjuk, hogy ki is van ott valójában, és akkor is jelzek mindenképp!
Mindenkinek boldog, békés, meghitt Karácsonyt!
Puszi
Képzeljétek, a 19. heti UH-on minden rendben volt! :) A lába között viszont a köldökzsinór lapult, úgyhogy takarta a lényeget, de ha megyünk kb 1 hónap múlva 4D-re, ott reméljük, kiderül, ki is rejtőzik odabent... A lényeg, hogy egészséges, és naponta rúgdos vagy harmincszor... :) És nekem még mindig hihetetlen, pedig már 18 cm-es nagy baba. :)
Vigyázzatok magatokra Ti is!
Puszi,
"Ficánka-mami"
Igen, nagyon jó! Légyszi, kommentáld végig!:)
Első voltam.
OK, kommentálom végig az eseményeket. :)
Most sajnos megfáztam, de csak egy Algopyrin kellett éjjelre, az ügyeleten a tüdőm és a torkom rendben volt, úgyhogy sok folyadék és pihenés a házifeladat...
Mindig van miért aggódni, jobb lesz, ha hozzászokom. :)
Anikó, várom a leveledet!
Puszi Mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!