Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Mi döntöttünk!?...

Lányok! Mi döntöttünk!? Örökbefogadunk.

Figyelt kérdés

Peteérési zavarom van, az inszeminációt pedig, meg a lombikot sem lelki, sem anyagi okokból nem próbáljuk meg...

Egyszer már sikerült a baba spontán (bár, az orvosom nem értette, hogyan lehetséges ez :)), de sajnos nem maradt velünk. :(

Hiszek benne, hogy egyszer majd újra sikerülni fog. De úgy érezzük a férjemmel, hogy az életünk kiteljesedéséhez az kell, hogy magunkhoz vegyünk egy kis Életet, aki arra vár, hogy szeressék.

Megbeszéltük, és megnyugodtam. Jönni fog. És egyszer talán mi is szép, nagy család lehetünk, amiről mindig is álmodtunk... Tegnap óta nem érdekel minket semmi probléma, boldogok vagyunk, mert hamarosan beállunk mi is a várólista végére, és kivárjuk, míg eljön a mi időnk.

Szeretnék megköszönni minden segítséget és biztatást Nektek, akiket az utóbbi 2 évben "megismerhettem"!

Mindenkinek kitartást kívánok a babáravárás olykor rögös útjain, akiknek pedig az álmuk már valóra vált, kívánok csodás anyaságot!

2009. júl. 23. 11:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/105 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon Sok Boldogságot, örömet és vidámságot kívánok nektek. Biztos hogy nagyon jó szülők lesztek. És amikor nem várjátok akkor fog jönni neki egy kistestvér is. :) :)
2009. júl. 23. 13:46
 12/105 anonim ***** válasza:
95%

szia. én is örökbe lettem fogadva, és nagyon tisztelem a hozzád hasonló nőket. most már én is anya vagyok, és gyönyörű dolog. kívánom neked, nektek h rátok találjon a boldogság, mert megérdemlitek. ilyenkor olyan mérges vagyok,mert vannak akik sorozatban pottyantják a babákat felelőtlenül, és a normálisnak meg nem jön össze. drukkolok, h egyszer a sajátotok is összejöjjön. halottam már ilyet, h annyira görcsöltek a baba miatt, h nem jött össze, örökbe fogadtak, és ellazultak, és sikerült.

sok szerencsét, sok erőt és boldogságot :)

2009. júl. 23. 15:38
 13/105 anonim ***** válasza:
95%
Szia. én magamba akartam örökbe fogadni mert későn mentem férjhez de most ,hogy van férjem nem sikerül a baba. Örülök,hogy vannak ilyen emberek legalább egy eldobott emberke életét meg mentitek ebben a gonosz világban. Üdv nektek!
2009. júl. 23. 19:24
 14/105 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ennyien írtatok! Nagyon jól esett!

Mindenképp jelzek majd ehhez a kérdéshez, életünk főbb állomásairól. :)

Mégegyszer mindent köszönök!

2009. júl. 25. 22:26
 15/105 A kérdező kommentje:

Úgy gondoltuk, várunk a nyár végéig, és aztán belevetjük magunkat az örökbefogadási eljárásba...

Ma pozitívat teszteltem!!! Itt a csoda a pocakomban!!! :)

2009. szept. 23. 08:28
 16/105 anonim ***** válasza:
93%
:) Örülök neki! És szorítok, hogy 9 hónap múlva egészséges gyermeket szülj!
2009. szept. 23. 08:36
 17/105 anonim ***** válasza:
94%
Minden tiszteletem a tied illetve a tietek. Nagyon sok boldogsagot nektek, es kitartast!!!!
2009. szept. 23. 08:39
 18/105 anonim ***** válasza:
88%
Gratula!!! Nagyon sok nő pszichésen a görcsös akarás miatt nem tud teherbe esni, pedig képes lenne rá. Látod, megnyugodtál és már teljesült is az álmod. Példa lehetnél és remény más gyermeket váró párra. A legjobbakat kívánom nektek!!!
2009. szept. 23. 08:39
 19/105 anonim ***** válasza:
93%
Gratulálok! És akkor most mi lesz? marad a pocaklakó is, meg a örökbefogadás is? Így egyszerre kétszeresen válnátok szülőkké
2009. szept. 23. 08:45
 20/105 anonim ***** válasza:
94%

Jézus Te valami csodanő vagy :OOOO!Gratulálok!Hát ezek szerint csak ennyi kellett,felüdülés és nyugalom,na meg persze boldogság!Csak így tovább,most se görcsölj és teljesül az álmotok!Megérdemlitek!!!

Jah, és most mi lesz az örökbefogadással?Még akarjátok?

2009. szept. 23. 08:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!