Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Mi döntöttünk!?...

Lányok! Mi döntöttünk!? Örökbefogadunk.

Figyelt kérdés

Peteérési zavarom van, az inszeminációt pedig, meg a lombikot sem lelki, sem anyagi okokból nem próbáljuk meg...

Egyszer már sikerült a baba spontán (bár, az orvosom nem értette, hogyan lehetséges ez :)), de sajnos nem maradt velünk. :(

Hiszek benne, hogy egyszer majd újra sikerülni fog. De úgy érezzük a férjemmel, hogy az életünk kiteljesedéséhez az kell, hogy magunkhoz vegyünk egy kis Életet, aki arra vár, hogy szeressék.

Megbeszéltük, és megnyugodtam. Jönni fog. És egyszer talán mi is szép, nagy család lehetünk, amiről mindig is álmodtunk... Tegnap óta nem érdekel minket semmi probléma, boldogok vagyunk, mert hamarosan beállunk mi is a várólista végére, és kivárjuk, míg eljön a mi időnk.

Szeretnék megköszönni minden segítséget és biztatást Nektek, akiket az utóbbi 2 évben "megismerhettem"!

Mindenkinek kitartást kívánok a babáravárás olykor rögös útjain, akiknek pedig az álmuk már valóra vált, kívánok csodás anyaságot!

2009. júl. 23. 11:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/105 anonim ***** válasza:
jajj én úgy örülök nektek! fiatal vagyok még, babám sincs, de olyan nagy lelkesedéssel olvastam a történetedet h csak na! Nagyon sok boldogságot abban a "picike" Csodában aki megadatott neked/nektek! Megérdemled a picurt és ö is ilyen anyukát érdemel! Legyetek nagyon boldogok! :)
2010. jún. 21. 17:52
 92/105 anonim ***** válasza:
El sem tudom mondani mennyire örülök a boldogságotoknak!!!!Rengeteg egészséget és még millió boldog és még-boldogabb perceket nektek!!!! :)
2010. jún. 25. 09:47
 93/105 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok?
2011. febr. 1. 10:15
 94/105 A kérdező kommentje:

Köszönjük, nagyon jól vagyunk!

A Fiam egy tündér, már 9 hónapos lesz pár nap múlva. Bútorok mellett már szalad, tud integetni, mondja, hogy "anya", "apa", imád pakolni, pancsolni, énekelni, közben táncolni, hintázni, és enni. :) 35-40 dkg-t megeszik a húslevesből kivett zöldségekből. :) Este 8-tól másnap reggel 8-ig alszik, úgyhogy nem panaszkodhatunk... Egyébként nagyon türelmes, csak akkor sír, ha fáj valamije, rengeteget mosolyog, és múltkor, amikor a fogfájás miatt éjszaka felriadt, úgy köszönte meg, hogy kivettem megvígasztalni, hogy vagy 20(!) puszit adott körbe az arcomra. :) Meghatódtam, sírtam, mondanom sem kell...

Mindenkinek kívánom ezt a csodás érzést,

egy háromfogú lurkó mamija

2011. febr. 28. 15:53
 95/105 anonim ***** válasza:
100%
Jajj istenem,nagyon nagyon gratulálok és sok boldogságot továbbra is nektek!:)
2011. jún. 22. 22:14
 96/105 anonim ***** válasza:
szia! Nagyon örülök h minden rendben veletek! Mikor megszületett írtam neked, azóta is néztem, hátha majd írsz! Legyetek nagyon boldogok én csak ezt tudom kívánni neked!
2011. jún. 30. 09:45
 97/105 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Örülök, hogy így követitek még mindig a sorsunkat! :)

A kisfiam már 13 hónapos, szalad, egyre bővül a szókincse is, imád bújócskázni, nagyon barátkozós és mindig mosolyog. :)

Puszi Mindenkinek!

2011. jún. 30. 12:22
 98/105 anonim ***** válasza:

Sziasztok, hogy van a kis Áron? Gondolom sok örömetek van benne :)

Nemrégen bukkantam a kérdésedre és úgy olvastam az elejétől, mint egy kisregényt. Vártam a végét, vajon mi lesz, vajon mi lesz, és amikor láttam, hogy sikerült, majdnem sírtam :)

Szép életet nektek :)

2012. okt. 2. 09:46
 99/105 A kérdező kommentje:

Köszönjük!!! Jajj, de jó, hogy még valaki olvassa a történetünket! :)

Azóta a nagyfiam 2 éves elmúlt, és képzeljétek, van egy fél éves kisfiúnk is!!! :))) Nagyon boldogok vagyunk négyesben! :)

2012. okt. 8. 00:42
 100/105 anonim ***** válasza:
Hú de jó! Nem semmi! Gratulálok!! Egy régebben válaszolò. ;)
2012. okt. 8. 18:31
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!