jajj!!! Én elnéztem, nem 23 hanem 24. Na akkor a tüneteim alapján holnap megjön. Ez van.
2012. aug. 23. 13:43
53/65 anonim válasza:
Még az elején írtam!A 16.hozzászólás volt az enyém!
Első baba! 2. clostis hónap!De már több mint 2 éve várunk a babára!
Mára nem vártam!Már tegnap, ugyan iszonyat halványan de pozit teszteltem!Ma reggel pedig megint pozit teszteltem és ez már jóval erősebb volt!
Kijelenthetem: Babát várok!Utsó mensi első napja alapján, 4hét 5 napos babás vagyok!
Gratulálok akinek szintén sikerült!
Akinek meg most nem, azoknak drukkolok, hogy köv hónapban összejöjjön a várva várt csöppség!
2012. aug. 23. 21:34
54/65 anonim válasza:
gratulálok neked, és a többi + -nak. én még holnapig várok, de szerintem megjön.
2012. aug. 23. 22:16
55/65 anonim válasza:
52. 54. válaszoló vagyok (és az elején nemtudom hányadik) mára nem vártam, de még semmi. ha ma sem, akkor holnap tesztelek
2012. aug. 24. 13:38
56/65 anonim válasza:
Gratulálok a pozitív teszthez! :)Rita
2012. aug. 25. 20:20
57/65 anonim válasza:
Sziasztok! Csatlakoznék ha van köztetet vki akimég nemvárja mostanság..én holnapra nem várom:)
2012. aug. 25. 22:24
58/65 anonim válasza:
Sziasztok! Kedves utolsó válaszoló,mi a helyzet remélem pozitív információkkal ébredtél! Üdv: Rita
2012. aug. 28. 07:17
59/65 anonim válasza:
Sziasztok! Én is vasárnapra nem vártam. Nem is jött még mindig meg. Ma reggel csináltam tesztet,negatív lett sajna, de én úgy érzem terhes vagyok. De tényleg, még ilyet soha nem éreztem. Azt érzem,hogy nem érzek semmit.Nincs semmi extrém tünet. Ici-pici mellfeszülés, fémes iz a szájban szinte állandóan, néha fájdogál a hasam+derekam.Ennyi.
Pedig menses előtt mindig rengeteg pms tünetem van. Most meg semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!