Ki nem várja augusztus 4-e körül?
Figyelt kérdés
Drukkoljunk egymásnak!!2012. júl. 27. 10:01
1/121 anonim válasza:
Drukkolok!Engem egy ilyen másik kérdése tartott "életben" és hát szerintem siekrült!
2/121 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy korai, de nagyon sokszor kell pisilnem...ezt még csak bebeszélni sem tudom. :) Nálad vannak tünetek?
2012. júl. 27. 10:08
3/121 anonim válasza:
En kicsit kesobbre 7.re nem varom.Semmi tunetem kiveve a faradsagot, de ez egy 2,5 eves orokmozo mellett mindennapos :)
4/121 anonim válasza:
Nálam is igy kezdődött. Voltam már terhes akkor rögtön úgy volt,hogy mellfeszülés,émelygés stb. Most meg úgy volt,hogy pisilni jártam eleinte én is sokszor, aztán fájt az alhasam, aztán minden elmúlt, kétségbe estem!!Egészen 3 nappal ezelőttig semmi tünetem volt, már elkönyveltem,hogy most nem avgyok terhes.Aztán elkezdődött valami rózsaszines folyás, na ez végképp betett,mondom "hurrá" ez megjön. De furcsállottam , mer nekem a menszi barnás folyással kezdődik.aztán ez a rózsaszin átváltott kicsit véres nyálkás ,majdnem átlátszó folyásba,de ez minimális volt.Majd tegnapra az is elmúlt.Menszim sehol, pedig nekem sosem szokott késni.Amúgy két napja meg igen csak görcsöl az alhasam és a melleim elkezdtek nőni és most már érzem is,hogy terhes vagyok.
5/121 anonim válasza:
jah és hát típikus jel, undorom némely szagoktól.mint pl. folyékony kézmosó, kávé, némely ételek.De úgy egyre jobban.
6/121 anonim válasza:
Szia, én sem várom augusztus 4-e körül! Drukkolok neked! Én csak kis hasszurkát érzek!
7/121 anonim válasza:
Én sem,de nem azért mint Ti,hanem mert megyek nyaralni és ilyenkor mindig bezavar:((
De nagyon szorítok Nektek és sok sikert!!!!
8/121 A kérdező kommentje:
Igazából a cicim érzékeny, de az mindig mensi előtt. Néha enyhe hányingerem van, de a kávét simán meg tudom inni...
2012. júl. 27. 10:39
9/121 A kérdező kommentje:
phoebe86 ezek szerint te már teszteltél? Gratulálok! :)
2012. júl. 27. 10:44
10/121 anonim válasza:
nem még nem teszteltem,de TUDOM! érzem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!