Ki nem várja augusztus 4-e körül?
Figyelt kérdés
Drukkoljunk egymásnak!!2012. júl. 27. 10:01
71/121 anonim válasza:
Ica,a februári missed nem volt még olyan régen!
/de persze,tudom én,hogy milyen pocsék minden hónapban bizakodni,aztán csalódni/
M.
72/121 anonim válasza:
Sziasztok lányok Marcsi vagyok. Meg csináltuk együtt a párommal a tesztet és nagyon halvány rózsaszín második csíkom lett. Nem merek örülni 2 nap múlva megismételjük. Amúgy pregnasens 25-ös teszt volt.
73/121 anonim válasza:
Tudom én csak annyira vágytunk rá!!!!És azt mondta bent a doktor úr és a védőnő is ,hogy ilyenkor könnyeben sikerül újra teherbe esni!Ica
74/121 anonim válasza:
Jaj de jó!!!!!!!!!!Őrülök neki végre akinek sikerült!!!Tüneteid vannak?Ica
75/121 anonim válasza:
bocsi "valakinek közülünk sikerült.Ica
76/121 anonim válasza:
Ez a fura hogy nagyon semmi tünet ! reggel émelygés meg magas hő. a melleim kicsit érzékenyek ilyenkor már menzi előtt nagyon szoktak fájni. Kíváncsi vagyok 2 nap múlva milyen lesz a tesztem.
78/121 anonim válasza:
Csajok ne izguljatok, mert nekem csak az 5. heten kezdodtek a tunetek (almossag mellfeszules) es csak a 7.-8. heten a hanyinger :)
Ha nincs tunet nem baj csak legyen szep pozi a tesz!! drukk tovabbra is mindenkinek!
B
79/121 A kérdező kommentje:
Marcsi, gratulálok, a halvány csík is csík!! Ez bizony baba!!!
2012. júl. 31. 11:47
80/121 anonim válasza:
En is gatulalok :) remlem mindenki kovet szep sorban a pozi tesztekkel :)
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!