Ki nem várja augusztus 4-e körül?
Figyelt kérdés
Drukkoljunk egymásnak!!2012. júl. 27. 10:01
82/121 anonim válasza:
Ica,
nekem az áprilisi missed előtt volt egy 2011.szeptemberben is.
5 hónap után februárban sikerült a következő,de látod,az sem lett sikeres.
Lehet,hogy jobb,ha több idő telik el!
Kitartás!:)
83/121 anonim válasza:
Ja,és aki babát vár: felejtse el,amit az előbb írtam,tessék csak pozitív sztorikat olvasni!:)
M.
84/121 anonim válasza:
Sziasztok, lehet tényleg hamar csináltam.
Tüneteim nem nagyon vannak csak a szokásos fáradtság ami 2 hónapja rajtam van, bár ma már nagyon fáj a derekam, a cicim(mondjuk utóbbi már peteérés óta) mindig szomjas vagyok inkább..
De nem csüggedek. Mindenkinek drukk és grat annak akinek sikerült.
K.
85/121 anonim válasza:
Sziasztok csajok hát lehet hogy hiába volt halvány csíkos a tesztem de mára hatalmasat zuhant a hőm!! Lehet hogy meg fog jönni :(
87/121 anonim válasza:
a nem teszteltem holnap akarok ha addig nem jön meg :(
88/121 A kérdező kommentje:
Húha, az nem jó jel...úgy tudom, de azért még ne add fel!
2012. aug. 1. 09:23
89/121 anonim válasza:
Nekem a mai teszt egy nagy - úgy,hogy én már várom a mensit.Ica
90/121 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de talán majd ebben a hónapban sikerül!! Nekem is tuti meg fog jönni, már nagyon fájdogál a hasam!
2012. aug. 2. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!