Ki nem várja augusztus 4-e körül?
Sziasztok!
Jó hír az nincs nálam se..Leesett a hőm..Itt a görbém.
Hát ez most se jött össze,bár még nem jött meg, de tuti megfog maholnap. Köszi a drukkokat!
Akinek még nem jött meg további drukk!!
K..
Sziasztok Nekem a hőm fent van de mikor ki megyek pisilni van egy kis véres valami :( Kíváncsi leszek erősödik-e a második csíkom.
Sziasztok
en vagyok aaki keddre nem varna de nekunk sikerult....ma 3 pozi tesztem van :) az egyik clearblue digital
mindenkinek drukkolok tovabbra is :)
B
Szia B gratulálok. Jaj de jó Neked én holnap tesztelek megint kíváncsi leszek az eredményre ilyen hővel és vérezgetésekkel.
Marcsi
Ó dejó! Gratula B!!
Nekem tegnap megjött..:( rendesen ahogy szokott..
Mindenkinek azt irom hogy csak pozitívan meg majd összejön, ha nem most jövőhónapban! De most én adtam fel...Elegem van..Főleg hogy eddig a párom hozzáállása tartotta bennem a lelket, és kiderült, hogy ő már azóta nem reménykedik mikor a 3 . hónapban nem jött össze. Meg van róla győződve hogy az ő hibája. Már kért is vizsgálatra beutalót, de egyszerüen a munka miatt nem tud elmenni, mert 40 km.re van az orvos,meg ahol vizsgálnak, és most mindenkit ő helyettesít mert veszik ki a munkatársai a szabadságukat.
Most letörtem.De remélem mensi végére ujj erőre kapok..
Mindenkinek drukk és gratula akinek sikerült!
K.
Hát csajok az én hőm így alakult,vérezgetés abba maradt ma veszek tesztet annak már erősebbnek kell lenni-e ugye??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!