Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja augusztus 4-e körül?

Ki nem várja augusztus 4-e körül?

Figyelt kérdés
Drukkoljunk egymásnak!!
2012. júl. 27. 10:01
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/121 anonim ***** válasza:
Sziasztok valaki valami jó hír???Ma van a nem várt napja nem is jött meg.De semmi tünetem sincsen úgy hogy várom a mensit!Ti hogy álltok????Ica
2012. aug. 4. 08:02
 112/121 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Jó hír az nincs nálam se..Leesett a hőm..Itt a görbém.

[link]

Hát ez most se jött össze,bár még nem jött meg, de tuti megfog maholnap. Köszi a drukkokat!

Akinek még nem jött meg további drukk!!

K..

2012. aug. 4. 08:09
 113/121 anonim ***** válasza:

Sziasztok Nekem a hőm fent van de mikor ki megyek pisilni van egy kis véres valami :( Kíváncsi leszek erősödik-e a második csíkom.

[link]

2012. aug. 4. 15:33
 114/121 anonim ***** válasza:

Sziasztok

en vagyok aaki keddre nem varna de nekunk sikerult....ma 3 pozi tesztem van :) az egyik clearblue digital

mindenkinek drukkolok tovabbra is :)

B

2012. aug. 4. 21:31
 115/121 anonim ***** válasza:

Szia B gratulálok. Jaj de jó Neked én holnap tesztelek megint kíváncsi leszek az eredményre ilyen hővel és vérezgetésekkel.

[link]

Marcsi

2012. aug. 5. 10:55
 116/121 anonim ***** válasza:

Ó dejó! Gratula B!!

Nekem tegnap megjött..:( rendesen ahogy szokott..

Mindenkinek azt irom hogy csak pozitívan meg majd összejön, ha nem most jövőhónapban! De most én adtam fel...Elegem van..Főleg hogy eddig a párom hozzáállása tartotta bennem a lelket, és kiderült, hogy ő már azóta nem reménykedik mikor a 3 . hónapban nem jött össze. Meg van róla győződve hogy az ő hibája. Már kért is vizsgálatra beutalót, de egyszerüen a munka miatt nem tud elmenni, mert 40 km.re van az orvos,meg ahol vizsgálnak, és most mindenkit ő helyettesít mert veszik ki a munkatársai a szabadságukat.

Most letörtem.De remélem mensi végére ujj erőre kapok..

Mindenkinek drukk és gratula akinek sikerült!

K.

2012. aug. 6. 08:05
 117/121 anonim ***** válasza:

Hát csajok az én hőm így alakult,vérezgetés abba maradt ma veszek tesztet annak már erősebbnek kell lenni-e ugye??

[link]

2012. aug. 6. 08:08
 118/121 anonim ***** válasza:
Nekem még semmi de szerintem meg fog jönni mert semmi tünetem nincs!Ica.
2012. aug. 6. 08:25
 119/121 A kérdező kommentje:
Nekem is ma megjött. :( Kedves K, ne törj le majd fog sikerülni! Én minden hónapban így állok hozzá. Akinek sikerült annak gratulálok, már alig várom én is, hogy pozit teszteljek!
2012. aug. 6. 09:08
 120/121 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én tegnap és ma pozit teszteltem! Nagyon boldog vagyok!
2012. aug. 9. 11:32
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!