Nem baj a halvány csík is csík!!!!"egy picit irigykedek"De közben nagyon örülök a csíkocskádnak!!!!!!!!!Ica
2012. aug. 3. 08:04
103/121 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm Ica. Marcsi voltam.
2012. aug. 3. 08:12
104/121 anonim válasza:
Sziasztok.Ma én is teszteltem, megint nem birtam ki. Én mintha láttam volna, de a férjem nem. Igaz szürkének tünt inkább...
Mindegy én is megkaptam h leghamarabb hétfőn tesztelhetek ha addig nem jön meg. Én holnapra nem várom, a hőm ma is 37,1 volt reggel...
Drukk mindenkinek..!
K.
2012. aug. 3. 08:13
105/121 anonim válasza:
A szürke csík nem valami jó én úgy tudom legalább is.De ne keseredj el!Én is holnapra nem várom nem is teszteltem márt én már elkönyveltem ezt a hónapot tesztet sem vettem.Ha valami csoda folytán mégsem jönne meg akkor hétfőn veszek egyet.Ica
2012. aug. 3. 08:22
106/121 anonim válasza:
Szia, köszi, nem keseredem, tudom hogy a szürke az csak száradási...
De még van legalább 1 napom, hogy kiderüljön.Ha csak nem ugy járok mint mult hónapban, mikor is 9-10 napot késett..
Ha nem jön meg hétfőn tesztelek megint.
Valamiért olyan békés érzésem van. Nem érzem azt mint eddig mikor negatívat teszteltem, szerintem kezdek belenyugodni a sikertelenségbe, és szerintem ez nem rosz mert akkor hátha nem görcsölök rá..:)
Csak pozitívan.:)
K.
2012. aug. 3. 09:37
107/121 anonim válasza:
Valamiért ez az érzés nekem is megvan!Szerintem én is beletörődtem már,sőt most nem rég mikor voltam a mosdóba volt egy pici véres barnás valami a wc papíron úgy hogy lehet nekem nem is fog késni sem!Bár nekem ilyen nem szokott leni,se barnázás semmi.De neked azért nagyon szorítok vagyis mindenkinek!!!!!!!!!Ica
2012. aug. 3. 11:03
108/121 anonim válasza:
Hm..Most kb egy órája folyamatosan émelygek..........Basszus megint elkezdek reménykedni.
K.
2012. aug. 3. 15:00
109/121 anonim válasza:
Sziasztok,
két napja nem voltam,látom,azért vannak fejlemények:)
Nekem tegnap megjött,szóval: aki bizakodik,annak nagyon szorítok,akinek pozi,az vigyázzon Magára!
A többiekkel meg találkozzunk jövő hónapban, egy másik kérdésnél:)
M.
2012. aug. 3. 15:17
110/121 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem egy negatívat, itt már biztos nincs baba. Nem bírtam ki hétfőig. Már csak várom, hogy megjöjjön és reményt adjon a következő hónap! Szurkolok mindenkinek!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!