Szia Zsófi! Jó nyaralást!:-)
Tünetek, hát gyomor égés/fájás, szurkálgat a hasam, meg álmos vagyok meg fáradt. Ennyi. Én várok még ameddig csak nem jön meg, de úgy érzem, hogy sikerült!
Sziasztok sorstársak!
Eddig még nem volt sajnos szerencsém,de bízom benne hogy most szerdán nem fog megjönni! :) Majd leesnek a cicijeim annyira duzzadtak és érzékenyek. Enyhe émelygés és fáradékonyság ami társult még mellé! Veletek mizu? Tünetek?
Üdv: Rita
Sajnálom Zsófi! :-( De új hónap új remény.. Ne add fel!!!
Szia Rita! Még mindig gyomor fájás ill. kezdődik a cici fájás..de ennyi.
Sziasztok!
Kata vagyok.
R. és Cavalli, nagyon sajnálom, hogy most megjött, de máris kezdődik az új hónap, lehet, hogy a szeptember lesz a Ti hónapotok! Nagyon szépek a májusi babák...:)
Nikolett, nagyon szívesen segítenék, de nem igazán értem a kérdésed! 5-12 közé írta a gép a termékeny napjaidat és 23-ára a nemvártat? Te szerinted mikor lehetett az ovud, és milyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaid (legrövidebb és leghosszabb mostanában)?
Én szinte le sem merem még írni..., de ma reggel (12.dpo) megcsináltam egy vaterás 10-es érzékenységű tesztet, és iszonyúan nagyon halványan, de szabad szemmel láthatóan időn belül előjött egy 2. csíkocska.:)
Tegnap megugrott a hőm 37,1-re, ami ma reggel is tartja magát, és menzi-szerű hasfájásom van, és többször émelygek enyhén.
De a nemvárt napja (péntek - 28. cn) még nagyon messze van, légyszi drukkoljatok...!
Én is nagyon drukkolok mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!