Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki nem várja augusztus...

Ki az aki nem várja augusztus 23-ára?

Figyelt kérdés

2012. aug. 14. 09:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:
Nekem menzi tüneteim vannak, De én reménykedem ,mert nekem mind a 3 babónál ugyan ezek a tünetek voltak. Ti mit érzetek?
2012. aug. 17. 07:58
 12/65 cavalli ***** válasza:
Sziasztok 20-ra nem várom, de úgy érzem bármelyik pillanatban megjöhet. Mellfeszülés, nyomásra érzékeny, étvágytalanság, álmatlanság, alhasi görcsök.... Majd kiderül. Tegnapi X-Epiles teszt negatív. Ennek ellenére reménykedem, mert amint elkezd görcsölni a hasam, megjön a menzim is, ez nálam menetrendszerűen így történik. Most görcsök, de semmi menzi. :))) Reméljük mindekinél baba lesz , aki nem várja :)
2012. aug. 17. 09:16
 13/65 anonim válasza:
Sziasztok! Én is 24-re nem várom,kicsi mell feszülést érzek eddig és egész napos émelygést! Remélem most már sikerül végre!
2012. aug. 17. 09:18
 14/65 Nikolett_'90 ***** válasza:
Nekem igaz még van egy hetem, de kis mellfeszülést, és szurkálásokat érzek a petefészkemnél, meg fehér krémszerű folyásom van. Meglátjuk :( Ismertek nagyon érzékeny teszteket ami 10-es?
2012. aug. 17. 10:27
 15/65 anonim ***** válasza:
én 20 21 .ére nem várom.holnap reggel tesztelek.szerintetek nem lesz korai?hányinger szédülés tüneteim vannak semmi más ami szokott menzi elött.huu izgulok nagyon
2012. aug. 17. 13:16
 16/65 anonim válasza:

Én 22-23-ára nem várom!Első baba! 2. clostis hónap!De már több mint 2 éve várunk a babára!

Szorítok mindenkinek!

2012. aug. 17. 13:51
 17/65 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

23-24.-re nemvárom, csatlakoznék hozzátok.:)

Ovuteszteltem és hőgörbét is vezettem, ciklus.hu 9-ére tette az ovumat, így ma a 8. dpo-n vagyok.

Ma leesett egy picit a hőm, és reggel nagyon erősen fájt a méhem oldalt.

Ez a 3. próbálkozós hónapunk (már van egy 16 hónapos kisfiam:), és elmúlt 2 hónapban is fájdogált itt-ott, úgyhogy ennek most már nem tulajdonítok nagy jelentőséget - de örök optimista vagyok és reménykedek!!!:) És drukkolok nektek is!!!:)

Kata

2012. aug. 17. 15:13
 18/65 cavalli ***** válasza:
Köszönjük Kata! De legalább neked már van egy aprócska kis gyerkőcöd. Nekem ez lenne az első babám :) Máár a neve is megvan, csak tudnám , hogy mi lesz az eredmény ááá :) még 3 nap 20-ig :)
2012. aug. 17. 15:32
 19/65 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni, elég régóta nem néztem be ide, most úgy gondoltam benézek újra.

Már több mint 2 és fél éve nem sikerül a baba, első baba lenne.

2 hónapig a férjem külföldön volt, tehát nem ment a próbálkozás, de most azóta már voltunk együtt, tehát most volt azóta egy újabb próbálkozós hónap.

Augusztus 21-re, keddre nem várom. Az előző hónapban nem volt ovulációm, most viszont volt, szépen látszik a görbémen és tüneteim is voltak amik erre utaltak.

Most tartok ovuláció utáni 9. napon! 4 napja a hőm szögegyenes, de még fent van, ahogy kell.

Ilyenkor szoktam elkezdeni pecsételgetni...de most ez egyenlőre nincs.

Tünetem csak annyi, hogy gyakran szellentek, ez minden mensi megjövetele előtt így szokott lenni.

Nem reménykedem igazából, mert már hozzá szoktam, hogy mindig megjön, de gondoltam most benéztem ide újra. :)

Drukkolok mindenkinek!

R.

2012. aug. 17. 17:24
 20/65 Nikolett_'90 ***** válasza:

Kedves 15.-ös! Teszteltél? Mi lett az eredmény?

Képzeljétek, én tegnap egy icipicit barnáztam. Aztán ennyi volt. Csak kb. 2 csepp. Gyomorégésem van már napok óta.. Nem tudom, de Anyukámnak is a gyomráva voltak panaszai, ekkor, remélem nekem is így lesz.

Egyéb tünetek vagy újak Nálatok?

2012. aug. 18. 09:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!