Kedves Nikolett!
A pecsét szerintem nem jó jel...legalábbis nálam mindig mensit jelentett még eddig, de drukkolok, hogy nálad ne így legyen, főleg mert gyomorégésed van, az már biztató azért.
Nekem továbbra sincs pecsétem egyáltalán, pedig ilyenkor már lenni szokott és én addig reménykedem, amíg nem pecsételek. A hőm ma fentebb ugrott, most 36,9 a hőm, szóval még van remény ezek alapján...
R.
Szia!
Én azért reménykedek h. màstòl volt ez mert nagyon pici csöpp volt és halovàny barna. Aztàn el is múlt. Azóta csak szúrkàlàst szédülést fàradsàgot érzek. Még van 5 napom. Kivancsi vagyok. Köszönöm hogy írtàl! Minden jót kívánok! :-)
Sziasztok!
Kata vagyok. Szépen gyűlünk!:)
Gyomorégés: múlt hónapban részt vettem itt egy szintén ilyen "ki nem várja júl.28-ra?" csapatban, ott a kérdezőnek szintén gyomorégése volt napokig, és pozit is tesztelt a végén.:)
Barna pötty sem feltétlen rossz a menzitől ilyen távol, talán pont beágyazódásos vérzés volt.
Persze, nem akarok senkibe semmit belebeszélni, de hasonló tünetekkel már lettek terhesek isemrőseim!:)
Nálam annyi van hogy 9. DPO-n vagyok, és reggel rámtört egy erősebb fájdalom, amolyan lüktető jellegű, és utána elég sokáig volt egy halvány émelygős érzésem. Félve merem ezt is leírni, mert nem kifejezett hányinger volt ez, viszont egészen biztosan nem is képzelt tünet.
Hát meglátjuk.
Csak ne telne ennnnnnyire lassan az idő!!!:)
Szia!
Köszi, reménykedek:)
Hát, igen, gondolom Te is izgatott vagy, hogy van-e pocaklakód. :-)
Kérlek áruld el, mert sajnos nem tudom,hogy honnan kell/lehet számolni azt,hogy ki hányadik dpo-n van?
A dpo jelentése: days past ovulation, tehát az ovuláció utáni napok. Ovuláció a 0. nap. Hát így.:)
Kata
Sziasztok
Nekem tuti meg fog jönni...
Tegnap este amikor wc-ztem, utána rózsaszín volt a wc papír és néha mensis érzésem is van. Ma nem volt pecsétem, de néha érzem ezt a mensis érzetet meg hasonlókat, nekem sajnos tuti meg fog jönni már megint...lassan 3 éve nem jön a baba...ez már elég durva, úgy látszik nekem sose lesz gyerekem, ez van.
A hőm az még fent van, 36,8 volt ma.
R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!