Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki nem várja augusztus...

Ki az aki nem várja augusztus 23-ára?

Figyelt kérdés

2012. aug. 14. 09:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:

Kedves Nikolett!

A pecsét szerintem nem jó jel...legalábbis nálam mindig mensit jelentett még eddig, de drukkolok, hogy nálad ne így legyen, főleg mert gyomorégésed van, az már biztató azért.

Nekem továbbra sincs pecsétem egyáltalán, pedig ilyenkor már lenni szokott és én addig reménykedem, amíg nem pecsételek. A hőm ma fentebb ugrott, most 36,9 a hőm, szóval még van remény ezek alapján...

R.

2012. aug. 18. 11:48
 22/65 Nikolett_'90 ***** válasza:

Szia!

Én azért reménykedek h. màstòl volt ez mert nagyon pici csöpp volt és halovàny barna. Aztàn el is múlt. Azóta csak szúrkàlàst szédülést fàradsàgot érzek. Még van 5 napom. Kivancsi vagyok. Köszönöm hogy írtàl! Minden jót kívánok! :-)

2012. aug. 18. 12:49
 23/65 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kata vagyok. Szépen gyűlünk!:)

Gyomorégés: múlt hónapban részt vettem itt egy szintén ilyen "ki nem várja júl.28-ra?" csapatban, ott a kérdezőnek szintén gyomorégése volt napokig, és pozit is tesztelt a végén.:)

Barna pötty sem feltétlen rossz a menzitől ilyen távol, talán pont beágyazódásos vérzés volt.

Persze, nem akarok senkibe semmit belebeszélni, de hasonló tünetekkel már lettek terhesek isemrőseim!:)

Nálam annyi van hogy 9. DPO-n vagyok, és reggel rámtört egy erősebb fájdalom, amolyan lüktető jellegű, és utána elég sokáig volt egy halvány émelygős érzésem. Félve merem ezt is leírni, mert nem kifejezett hányinger volt ez, viszont egészen biztosan nem is képzelt tünet.

Hát meglátjuk.

Csak ne telne ennnnnnyire lassan az idő!!!:)

2012. aug. 18. 15:35
 24/65 Nikolett_'90 ***** válasza:

Szia!

Köszi, reménykedek:)

Hát, igen, gondolom Te is izgatott vagy, hogy van-e pocaklakód. :-)

Kérlek áruld el, mert sajnos nem tudom,hogy honnan kell/lehet számolni azt,hogy ki hányadik dpo-n van?

2012. aug. 18. 16:04
 25/65 anonim ***** válasza:

A dpo jelentése: days past ovulation, tehát az ovuláció utáni napok. Ovuláció a 0. nap. Hát így.:)

Kata

2012. aug. 18. 22:13
 26/65 Nikolett_'90 ***** válasza:
Köszönöm! :-)
2012. aug. 19. 09:56
 27/65 Nikolett_'90 ***** válasza:
Kedves Kata! Ezekszerint az én programom szerint (womanlogot hasznàlok és ott mutatja az ovulàciòs napok szàmàt) az szerint nekem 5-12 ig jelzi. Viszont a mensis napjaim nem rendszeres ùgy gondolom h. vàrok pár napot mert ugyis csak kedden lehet menni tesztert es megcsinalom. Mivel nem tudom h most hàny napra fog megjönni. Izgulok. A program 23-at mutatott. Remélem h + lesz. Neharagudj h hosszú lett. Mi a véleményed/tek? Nektek ùjabb tünetetek?
2012. aug. 19. 10:14
 28/65 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Nekem tuti meg fog jönni...

Tegnap este amikor wc-ztem, utána rózsaszín volt a wc papír és néha mensis érzésem is van. Ma nem volt pecsétem, de néha érzem ezt a mensis érzetet meg hasonlókat, nekem sajnos tuti meg fog jönni már megint...lassan 3 éve nem jön a baba...ez már elég durva, úgy látszik nekem sose lesz gyerekem, ez van.

A hőm az még fent van, 36,8 volt ma.

R.

2012. aug. 19. 11:06
 29/65 Nikolett_'90 ***** válasza:
Kedves utolsó! Ugye nem jött meg? Nekem még mindig nem, de hát még várok... Szeretném, ha segítenétek amit leírtam elötted, mert sajnos nem tudom... Drukkolok!!! :-) ++
2012. aug. 20. 14:01
 30/65 cavalli ***** válasza:
Kedves Kérdezö! Én mára számoltam h megjön de neeeeem.
2012. aug. 20. 15:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!