1/65 anonim válasza:
Szia! Én 25-ére nem várom, remélem nem fog jönni, mert már olyan régóta vágyunk egy babóra.
Én hőgörbét vezetek, aszerint elvileg volt már ovum.
Nálad?
2/65 A kérdező kommentje:
Én nem vezetem ,a hőgörbét de elvileg volt már ovum. .Mi is nagyon szeretnénk ha összejönne )) Remélem neked is sikerül.
2012. aug. 14. 10:02
3/65 anonim válasza:
Én 21-re nem várom. Még egy hét, de már alig bírom. ti hogy viselitek a várakozást?
4/65 A kérdező kommentje:
Hát én nehezen viselem)) vagyis izgatott vagyok és reménykedem ,hogy összejön))
2012. aug. 14. 14:22
5/65 Nikolett_'90 válasza:
Csatlakozom hozzátok! :-) Én 23-ra.
6/65 A kérdező kommentje:
Ti mikor teszteltek? első babátokat várjátok?
2012. aug. 15. 09:34
7/65 Nikolett_'90 válasza:
Igen, hát majd jövő hét hétvégén vagy utána. Nem szeretnék negatívat látni már. És Ti?
8/65 A kérdező kommentje:
Mi a 4 babát szeretnénk ,remélem ,hogy összejön))
2012. aug. 15. 13:49
9/65 anonim válasza:
Én 24-re nem várom.
Ti éreztek valamit ami esetleg beágyazódásra utalhat?
Én az előző babámnál ugynezt éreztem amit most. egy kicsit reménykedem. szurkál itt-ott
10/65 Nikolett_'90 válasza:
Én pár napja fehér krémes folyást tapasztaltam (nem keveset, de nem is sokat). És szurkálásokat. Majd kiderül,hogy ennek köze volt-e Hozzá :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!