Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki nem várja augusztus...

Ki az aki nem várja augusztus 23-ára?

Figyelt kérdés

2012. aug. 14. 09:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 Nikolett_'90 ***** válasza:
.. fehér folyasom lett.. Kicsi de van. Ugye tünet? Kata Neked van? Vagy lehet ilyenkor?
2012. aug. 21. 08:45
 42/65 cavalli ***** válasza:
Nekem is volt es megjött... Remélem Niki neked nem fog. Majd írj, mi lett nálad az eredmeny. Nekem ebben 1 jó dolog van , hogy 28 napod a ciklusom 14-én volt ovum, éteztem, együtt is voltunk... de ûgy látsxik a mindenapos rohanás és strrssznem engedi,hogy ilyen korán anya legyek..
2012. aug. 21. 08:52
 43/65 anonim ***** válasza:
Én az elején írtam, azóta csak figyelek :). 21-23-ra nem várom. az utolsó ciklus 26 napos volt, ha most 28 akkor 23-ára kellene nem meg jönni :). nekem volt szurkálás, és mensis érzés egy hete is és most is. Edddig semmi jele a mensinek. De már volt egy elhalásom, és van egy lányom, tehát 2 fogantatáson túl vagyok és mindkettőnél így szurkált a hasam. majd meglátjuk. Akinek megjött, annak kitartást a következőkben. Nekem az első olyan hónapban sikerült a kislányom, amikor azt mondtam magamnak, hogy elég a kesergésből, lesz ahogy lesz nem méregetem a hőmet, mert már kikészít az állandó tünetvárás. És amikor már nem mértem akkor abban a hónapban sikerült a baba. Szerintem ha görcsösen akarjuk, akkor nem sikerül. Csak lazán, amit persze könnyű mondani, de én benne voltam ezért mondom.
2012. aug. 21. 13:17
 44/65 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ismét Kata vagyok.

A reggeli teszt amit csináltam, vaterás 10-es érzékenységű volt, de nem tudtam olyan szögből lefényképezni hogy látszódjon a 2. csík, annyira halovány volt.

Viszont még maradt múlt hónapról egy x-epilem (igen ez nagyon tuti hogy 2 db van benne:), és 2 órával a reggeli után pisiltem még egyet ezzel, és ha hiszitek, ha nem, a 25-ös erőssége ellenére láthatóan erősebb csíkot adott ki rögtön!

Remélem, be tudom linkelni a képet:

[link]

Egyetértek az utolsóval, hogy nem jó a nagyon görcsös akarás, amikor már semmi más nem tölti ki az ember életét - de érdekes módon nekünk pont a hőmérőzés és ovutesztezés jött be, illetve, hogy most minden nap együtt voltunk ovu környékén.

Előző 2 hónapban 2 naponta voltunk együtt, és csak tippeltem a különféle fájdalmak alapján, hogy mikor lehetett ovum, de gondoltam, mindenhol azt írják, 2 napig eléldegélnek a kiskatonák és hogy nem jó minden nap együttlenni.

És még valami új volt ebben a hónapban: E-vitamint kezdtem el szedni, napi 2x200 mg-ot, mert úgy gondoltam, talán vékony a méhnyálkahártyám. Bár doki ezt nem erősítette meg, de olvastam, hogy a nagyon kevés menzesz utalhat erre, és nekem csak első nap volt erősebb, de akkor sem durva, utána elvoltam 1-1 tamponnal délelőtt és délután.

De ezt már sosem tudjuk meg, hogy végül az E-vitamin segített, vagy a hőmérőzés, vagy a mindennapos együttlétek.:)De nem tagadom, én rajta voltam a témán ebben a hónapban...

De még mindig nem szeretnék semmit sem elkiabálni, ha 28 napos ciklussal számolunk (legutóbbi ennyi volt, előtte 26), akkor péntek a nemvárt napja - azt már nagyon szeretném "túlélni".

Nikolett, kérdezted a nyákot, nekem is van kis fehérfolyás, krémes, de nem sok. 8. DPO-n volt elég sok. Nekem menzi előtt inkább vizes szokott lenni!

Izgulok mindenkiért!++++++++

2012. aug. 21. 13:38
 45/65 Nikolett_'90 ***** válasza:
Kata! Olyan jò Neked, remélem nekem is lesz nemsokàra + tesztem. Igen nekem is epp csak kis csöpp krémes volt reggel, most du -ra ràmjött a cicifàjàs de nagyon :( Le kellett dőlnöm kicsit fàradt is vagyok és még mindig nincs se görcs se barnàzàs. (lekopogom:) holnap veszek tesztet remélem kimutatja 23.-an pont nemvart napjan az x epil. Mégegyszer gratulalok Kata!! :-) Csajok nektek pedig kitartast!!
2012. aug. 21. 14:13
 46/65 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Hát régen írtam ide és gratula akinek sikerült a babó))) Nekem holnapra kellene jőjjön a nem várt de remélem nem is jön .De az igaz hogy nem kell görcsösen venni a dolgot ,mert annál nehezebben jön össze. Tudom könnyű ezt mondani de kitartás és meglesz mindenkinek a szíve vágya))

2012. aug. 22. 06:59
 47/65 anonim válasza:
Sziasztok! Kata gratulálok! :) Nekem ma nem kellene megjönnie,nagyon bízom bennem,hogy nem is fog mert most ebben a 3 napban mennünk kell tovább képzésre,úgyhogy már csak azért sem szeretnék most mensizni,na meg persze a legfőbb már nagyon vágyunk egy babára!
2012. aug. 22. 08:06
 48/65 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem megjött tegnap este! De Nektek továbbra is sok sikert!
2012. aug. 23. 07:49
 49/65 Nikolett_'90 ***** válasza:
Sziasztok! Nálam még semmi, nem jött meg.. Holnap tesztelek!
2012. aug. 23. 11:43
 50/65 anonim ***** válasza:
Nikolett. Én is 23-ra nem vártam. eddig semmi. egy kicsit fáj a fejem (szokott mielőtt megjön), de lehet a front miatt is. és úgy láttam, hogy a krémszerű folyásom nem hófehér, hanem olyan törtfehér. hogy ez most annak a jele, hogy megjön, nem tudom. de nekem még fél napot sem szokott késni, sőt az előző is és talán az azelőtti is 26 nap volt, úgyhogy nem tudom. holnap lehet hogy zestelek, ha addig nem jön meg.
2012. aug. 23. 13:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!