IR-sek! Mit és mennyit sportoltok?
Milyen eredménnyel?
Másik kérdés: milyen lisztből süttök, főztök?
Köszi a válaszokat!
...pedig így is soknak érzem :)
Ebéd pl: csirkepörkölt főtt krumplival
rántott szelet hagymás krumpli, párolt zöldség
levesek (itt nem nézem a ch-t, csak megeszem amit a cslaádnak készítek, kivétel a gyümilevest)
paprikáskrumpli
rakottkrumpli
brassói
borsópörkölt stb...
...van itt választék :):)
...tisztában vagyok vele nyugi, csak írtam pár kaját, hogy nehogy azt hidd nem eszek mást naponta csak két zsömlét :):)
Én kifejezetten a ch tartalmat figyelem mindenben, azt hogy gyors vagy lassú felszívódású azt nem, így is nagyon jó eredményeket értem el. Az a lényeg hogy alacsonyabb legyen az inzulinom, ez eddig ezzel a diétával bejött, másrészt a fogyás, ez is bejött (25kg), másrészt hormonálisan,ciklushosszban, pco ügyileg is rendben vagyok ez is bejött, és született egy egészséges kisfiam, ez a lényeg, ez jött be a legjobban. :)
32-es megkérdezhetem te hány gr.CH diétán vagy? Hogy áll a napi étrended? Miket eszel? Milyenek az eredmények?
..csak azért kérdezem, mert ritkán találkozik az ember szakavatott IR-essel! :):)
Köszi mindenkinek!
Lehet még írni, aki akar :)
És mi a helyzet a mozgással?
Ki mikor, mit és mennyit mozog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!