Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » IR-sek! Mit és mennyit sportol...

IR-sek! Mit és mennyit sportoltok?

Figyelt kérdés

Milyen eredménnyel?

Másik kérdés: milyen lisztből süttök, főztök?

Köszi a válaszokat!

2012. aug. 9. 18:15
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

...pedig így is soknak érzem :)

Ebéd pl: csirkepörkölt főtt krumplival

rántott szelet hagymás krumpli, párolt zöldség

levesek (itt nem nézem a ch-t, csak megeszem amit a cslaádnak készítek, kivétel a gyümilevest)

paprikáskrumpli

rakottkrumpli

brassói

borsópörkölt stb...

...van itt választék :):)

2012. aug. 13. 19:39
 32/39 anonim ***** válasza:
Ez mind fincsi,de IR-nél a krumpliból csak nagyon keveset lehet enni!
2012. aug. 13. 20:03
 33/39 anonim ***** válasza:

...tisztában vagyok vele nyugi, csak írtam pár kaját, hogy nehogy azt hidd nem eszek mást naponta csak két zsömlét :):)

Én kifejezetten a ch tartalmat figyelem mindenben, azt hogy gyors vagy lassú felszívódású azt nem, így is nagyon jó eredményeket értem el. Az a lényeg hogy alacsonyabb legyen az inzulinom, ez eddig ezzel a diétával bejött, másrészt a fogyás, ez is bejött (25kg), másrészt hormonálisan,ciklushosszban, pco ügyileg is rendben vagyok ez is bejött, és született egy egészséges kisfiam, ez a lényeg, ez jött be a legjobban. :)

2012. aug. 13. 20:18
 34/39 anonim ***** válasza:

32-es megkérdezhetem te hány gr.CH diétán vagy? Hogy áll a napi étrended? Miket eszel? Milyenek az eredmények?

..csak azért kérdezem, mert ritkán találkozik az ember szakavatott IR-essel! :):)

2012. aug. 13. 20:20
 35/39 anonim ***** válasza:
...jajj még mielőtt bárki valami kötekedő szándékot sejtene a kérdésemben. Ez nem így van. Pusztán ha már itt vagyunk a GYK-n, és talákozom más IR-essel is természetesen kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, eredményekre, kinek mi jött be, milyen hatással!
2012. aug. 13. 20:21
 36/39 anonim ***** válasza:
160 g CH (30-20-50-20-40)elosztásban.3 hónap alatt lement rólam 20 kg.És 3 éve már tartom is.A kenyeret magam sütöm,mindent magam csinálok,még a sajtot is.Stiviát használok édesítésre.Sok gabonát eszek:hajdina ,zab,tönkölybúza,köles.Amúgy vega vagyok,nem eszek húst.Sok zöldség,minden étkezésre.
2012. aug. 13. 20:57
 37/39 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Lehet még írni, aki akar :)

2012. aug. 13. 22:09
 38/39 A kérdező kommentje:

És mi a helyzet a mozgással?

Ki mikor, mit és mennyit mozog?

2012. aug. 14. 09:36
 39/39 anonim ***** válasza:
Én annyit mozgok amennyit a fiam után kell loholni. Nem tud senki vigyázni rá. Együtt szoktunk tornázgatni, de ez inkább nem is nevezhető tornázásnak.
2012. aug. 14. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!