Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen sportot válasszak, ti...

Milyen sportot válasszak, ti mit sportoltok? 14L

Figyelt kérdés
labdajátékokban nem vagyok jó,táncolni táncoltam már szinte az összes táncsuliba a városba,szóval mit sportoljak? és ti mit sportoltok? milyen ott a társaság? kort és nemet is légyszi :)
2012. febr. 26. 10:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Táncolok 9 éve,a társaság nagyon jó,imádom őket:D

Amúgy én a tánc mellett nagyon sok sportot kirpóbáltam:

vízilabdáztam,kosaraztam,ping-pongoztam,tenniszeztem még karatéztam is:D hirtelen ennyi jutott eszembe. amúgy én mindig műjégkorcsolyázó szerettem volna lenni,de errefele nincs ilyenre lehetőségem.

És 4 évig még talajtornáztam..költözés miatt kellett abbahagynom. Jazz baletoztam és baletoztam is,de azt kevés ideig,nem jött be.

Szeretek mindenféle sportot kipróbálni.

Imádom még síelni és vízisízni,de erre csak télen van lehetőségem vagy csak nyáron.15l

2012. febr. 26. 10:39
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
járj konditerembe
2012. febr. 26. 10:42
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Imádok pin-pongozni :) 13/L
2012. febr. 26. 11:34
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Én lovagolok már lassan 4 éve. :)

Meg néha úszok de azt nem szeretek. :D

2012. febr. 26. 12:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
lemaradt, hogy 15/L :D
2012. febr. 26. 12:59
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

én fitneszezek és ezt ajánlom neked is. Több barátnőm is jár oda és folyamatosan beszélgetünk xD Persze az edzővel is jól eldumálunk ^^

12/L

2012. febr. 26. 13:00
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia:-)

11 éve táncolok és 7 éve kézilabdázok.:)Olyan nincs,hogy nem vagy benne jó egyszerűen csak meg kell tanulni.Gyakorlat teszi a mestert.Én sem voltam jó táncban mára már én vagyok a legjobb a csoportban.De egyébként a helyedbe folytatnám a táncot hihetetlen mennyi mindent el lehet vele érni.Én most tánc iskolába jelentkeztem kedden lesz a felvételi és már nagyon várom.De emellett járok külön tánc órákra is.Imádom!:-)

14/L

2012. febr. 26. 13:04
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
lovaglás!! ha szereted a lovakat, akkor meg főleg :) lassan 5 éve lovagolok, és nagyon szeretem. ha eljutok az uszodába akkor úszok.. :D azt is szeretem. :) 14/L
2012. febr. 26. 16:25
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Lovaglok-Már kiskorom óta, társaság: csak én meg a ló imádom.

Futok-évek óta járogatok, ősszel elkezdtem komolyabban, de térdsérülés miatt csak ma tudtam elmenni március közepétől edzésterv szerint nyomom tovább, társaság: 2 kutyám + néha van futótársam, de az ritka.

Néptánc- október óta járok,társaság: sokan vagyunk jófejek imádom őket. :)

Gyalogtúra- 3-4 éve nyaranta társaság: mindig változó, de barátok/barátnők

Fogathajtás- kiskorom óta, társaság: mindig jó bár ez attól függ, hogy ki a segédhajtóm.

Hobbi szinten: biciklizek

kb. ennyi..:)

13/l

2012. febr. 26. 21:43
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

kifelejtettem: tavasztól kondi. :)

Utolsó vagyok

2012. febr. 26. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!