Mit csináljak? Kit válasszak?
Nagyon sok fiúnak tetszem az osztályból...
Egyik nap szerelmet vall nekem egy fiú, nekem is bejön bár szerelmet nem érzek, de mikor elhív valahova akkor igent mondok, aztán pár napra rá lemondom! Másnap jön egy másik fiú, kb. vele is ez van csak vele töb ideig húztam, mert annyira hülyének tartom magam h ezt csinálom szegény fiúkkal, h próbáltam úgy csinálni mintha ő is tetszene nekem, eközben kapok eg sms-t amit egy harmadik fiú írt és az eg ynagyon nagyon szép szerelemi vallomás volt.... őt már kedvesen elutasítottam, mert nem akartam több zűrzavart!!! Most mindenkit elutasítok, csak emiaat a fiúk nem néznek rám jó szemmel...
Aki nekem tetszik, ő most elutazott, 4 hónapja nem láttam, de nagyon nagyon tetszik! de szerintem én nem neki! Most már nagyon hiányzik!!! NAGYON!!! Segítsetek mit csináljak? És a többi fiúval? Pasizás nékül is elég nehéz kibírni! :$
13/L
13 évesen pasizás nélkül nehéz kibírni?
Hová fejlődik- alacsonyodik a világ???
Hát ezt nem pasizásnak nevezném, mert igazából még nem is csókolóztam meg ilyenek, de az a fiú tényleg nagyon hiányzik és én.... pfff... nehéz elmagyaraázni!
de lécci csak normális tanácsokat!
Első vagyok. Még nem csókolóztál, semmi ilyen, akkor más a helyzet. Akkor értelek, Te a szerelem érzésre vágysz, az hiányzik.
Szerintem azok közül, akik itt maradtam, válaszd ki, aki neked a legjobban tetszik, és azzal kezdjetek el valamit kialakítani. Többet ne hülyíts egyszerre, erre nagyon érzékenyek a pasik.
Bocs az előzőért, rosszakat gondoltam :D
Igen ez igaz....
Nem mondom h hülye vagy!
ÉS hülyén fogalmaztam h "pasizás" mert... még megölelni sem öleltem meg fiút...
csak... tudod ahogy ez a fiataloknál van...
leveleznek meg ilyenek...
De télleg nagyon durva mert csomó olyan ismerősöm van aki pl. már 10 évesen csókolózott és volt pasija/csaja meg ilyenek! Na ez tényleg gáz!
De nézz körül a világban! Most már nem találni olyan fiatalokat akik 14 év után kezdenek el randizgatni... :$
19:57
semmi baj! Igen, csak a szerelem érzés hiányzik! :$
nagy12!
Ázsiában van, és most ott tanul de májusban vissza jön! :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!