Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Kit válasszak?

Mit csináljak? Kit válasszak?

Figyelt kérdés

Nagyon sok fiúnak tetszem az osztályból...

Egyik nap szerelmet vall nekem egy fiú, nekem is bejön bár szerelmet nem érzek, de mikor elhív valahova akkor igent mondok, aztán pár napra rá lemondom! Másnap jön egy másik fiú, kb. vele is ez van csak vele töb ideig húztam, mert annyira hülyének tartom magam h ezt csinálom szegény fiúkkal, h próbáltam úgy csinálni mintha ő is tetszene nekem, eközben kapok eg sms-t amit egy harmadik fiú írt és az eg ynagyon nagyon szép szerelemi vallomás volt.... őt már kedvesen elutasítottam, mert nem akartam több zűrzavart!!! Most mindenkit elutasítok, csak emiaat a fiúk nem néznek rám jó szemmel...

Aki nekem tetszik, ő most elutazott, 4 hónapja nem láttam, de nagyon nagyon tetszik! de szerintem én nem neki! Most már nagyon hiányzik!!! NAGYON!!! Segítsetek mit csináljak? És a többi fiúval? Pasizás nékül is elég nehéz kibírni! :$

13/L

2011. márc. 24. 19:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%
13évesen nem hiszem hogy ez az élet legfontosabb dolga..vannak ennél komolyabbak is.ennyi idősen honnan is tudnád mi az a szerelem!???!Úr Isten..pfff....
2011. márc. 24. 20:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Azért vannak akik 14 évesen még nem randiztak...(barátnőim nagy része)

Szerintem tarts ki amellett a fiú mellett aki tetszik, és próbáld meg "pasizás" nélkül kibírni. Persze azért lehetsz jóban a fiúkkal, csak nyilvánvaló, hogy nem fog közeledni hozzád ha azt látja mással vagy (bár ha 4 hónapja nincs itt akkor valószínűleg gondolom nem tud róla).Szerintem ha tényleg nagyon szereted ki fogod bírni:):$(bár még nem tapasztaltam....)És biztos van egy csomó barátod/barátnőd legyél velük sokat.:)

13/L(ugyan semmivel sem vagyok tapasztaltabb nálad(sőt:S), de azért próbáltam segíteni:))

2011. márc. 24. 20:29
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi minden választ! Próbálom megfogadni! :)

Még a negatívakat is köszi, néha jó az építő kritika! :D

2011. márc. 24. 20:59
 14/14 anonim ***** válasza:
A szerelmet pont kamaszkorban lehet átélni leginkább a hormonok miatt,és a szívnek nem lehet parancsolni.
2011. márc. 25. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!