Szerintetek mit tegyek, mit válasszak? (bövebben lent)
Figyelt kérdés
Hamarosan lessz egy ismerösünk,konfirmálása,de vele egy napon egy osztálykirándulás.Nem tudom melyikre mennyek el?
Ha nem megyek a konfirmálásra akkor lehet megharagusznak és majd nekem sem jönnek el,de ha a kirándulásra nem megyek akkor a haverjaim és a csajom haragszik meg :S Szerintetek mit tegyek kérlek normális válaszok legyenek és mihamarabb!
Elöre köszönöm.
2011. ápr. 7. 14:38
1/6 anonim válasza:
Te melyikre szeretnél jobban menni?
(Ha én lennék a helyedben, az osztálykirándulást választanám. Bár vallásos vagyok, ez mégis a te "közösséged" kirándulása.)
Az ismerős konfirmálására meg mennek a szüleid. Vagy nem?
Az osztálykirándulás egyébként egy olyan indok, ami miatt szerintem senki nem fog megharagudni.
2/6 A kérdező kommentje:
igen a szüleim mennek,de a gond,hogy akinek kellen menni a konfirmálásra nem nagyon birom eléggé...még valami kérlek :D ?
2011. ápr. 7. 14:49
3/6 :) :) :) válasza:
menj kirándulni..hogyha nem is birod akinek kéne menni konfirmálásra akkor meg ne is kell menni.de ezt anyudék megengednék?ha igen akkor menj kirándulni ha nem akkor meg muszály leszel konfirmálásra menni..
4/6 A kérdező kommentje:
Persze megengedik már megbeszéltük,hogy én döntsék,de azért megkérdeztem a gyakorikérdések.hu -s "tanácsadokat" :D
2011. ápr. 7. 15:13
5/6 anonim válasza:
Azért, mert osztálykirándulás van, meg sem haragudhatnának, mert nem halasztható időpontban van. Ha a tiédre ők nem mennek el, ráadásul nem is bírjátok egymást, akkor hol a probléma? Nem vagyok kimondottan vallásos, lehet ez is benne van az én szemszögemben, de én biztos kirándulni mennék a helyedben. Üzensz nekik valami szépet a szüleiden keresztül és annyi. 19/F
6/6 A kérdező kommentje:
koszi igazan hasznos válaszokat adtatok!
2011. ápr. 7. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!