Kamasztok! Sportoltok valamit? Mit?
Amikor kicsi voltam műkorisnak készültem de a bokám nem bizonyult elég erősnek. :S Most csak naponta eljárok futni 1 órát a kutyámmal. :]
14/L
Néptáncoltam 5 évig:) Imádtam, csak aztán a szüleimmel úgy döntöttünk, hogy befejezem, a tanulás miatt. Azóta is bánom, hogy nem álltam ki magam mellett és abbahagytam:(
Jelenleg kézizek egy éve:) Ezt is szeretem, nagyon, de a néptáncot semmi sem fogja kárpótolni...:/
15/L
Én elég sportos alkat vagyk, nem is tudnám elképzelni az életemet mozgás nélkül.
Kosarazok (városi csapat), lovagolok és íjászkodok.
16/L
4 éves korom óta táncolok,minden nap van edzés 1,5-2,5-3 órásak.
Ez melett most télen ügye a jégkori :D
+
van egy nagy mozgásigényű kutyám szóval reggel kelés go futni délben hosszú séta este meg hosszú biciglizés :)
nyáron meg közös úszás a tóban :D
Nagyon sok kamasz nem sportol és egyre több a túlsúlyos és hurkás kamasz az ,hogy a sport miattvan-e nem tudom,de szerintem sok embernek közre játszik,és inkább lusták ,de arra fogják,hogy sokat kell tanulniuk közben (áttlagban!) jó ha a 3-as átlag megvan más emg kemény sport melett 4-5 átlagú.
ÉS ELNÉZÉST EZT ÁLLTALÁNÓSÍTVA ÍRTAM.SENKI NE SÉRTŐDJÖN MEG.AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA!! :d
Ezt csak saját tapasztalatként írtam.
Szeretek sportolni.
régen: kosaraztam,vizilabdáztam,baletozztam csak abba kellett őket hagynom,mert sok lett volna főleg a gitár mellet meg a különórák melett :D
Ja és bocsi,hogy ennyit írtam,csak kifakadt belőlem.
Nem.
Soha nem volt pénzünk arra, hogy olyan sportot folytassak, ami érdekel (pl. balett vagy lovaglás), a számomra unalmas sportokhoz meg ugyebár nem volt kedvem, sem kitartásom.
Mondjuk én alapból vékony lány vagyok, meg amolyan szellemi munkás, tehát ilyen téren nem okozott gondot a sporthiány.
Alakformáló step aerobic. Kemény, de én élvezem. Kár, hogy a korosztályomból nem sokan csinálják.
14/l
Wing Chun, de most szeretnék elkezdeni kosarazni
14f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!