Kamasztok! Sportoltok valamit? Mit?
8éve jazz balet meg íjászat .
12,5/L
én csak itthon szoktam jógázni, meg kicsit tornázni.:) meg elmegyek esténként futni. :D
15/L
Jelenleg: szertorna (L) most 1 éve, de régebben is jártam 1 évig, szóval összesen 2 éve szertornázom.
Régebben: Jazz balett (L) [2 évig jazz baletteztem...mostanában visszavágyom :D],
Úszás [kb 3 hónapig jártam, aztán abba kellett hagynom egy szemölcs levevés miatt [2 hónapig nem tornázhattam, de aztán nem is mentem vissza úszásra]],
Kick-box [höhö kemény 6edzésen voltam :P]
Társas tánc [1 évig jártam]
meg lehet hogy volt még pár dolog... mindent elkezdek, aztán abbahagyom :$$
Meg persze ami nem fizetős:
gyaloglás [xD], télen jégkori, nyáron úszás, tavasszal-ősszel-nyáron görkori, meg egész évben bicikli, ja meg a sulis tornaóra.
asszem ennyi.
13,5/L
utolsó vagyok.
Most, hogy említette valaki, voltam 2 kosáredzésen is xD
Szenélyi edzővel küzdünk,hogy lefogyjak és elég jó úton haladunk felé.Már 10 kiló lement 3 hónap alatt.Én előtte nagyon sokat ettem,mostmár diétázom és kardiózunk is sokat.Előtte 6 évig néptáncoltam,nem fogytam tőle csak szinten tartott.Másfél éve hagytam abba 12 kilót híztam,de már előtte is kövér voltam.Így most 15 évesen vagyok a 170 centimhez 80 kiló.Még szeretnék fogyni olyan
15-20 kilót.Remélem sikerülni fog.
Köszönöm a válaszokat:D
kífhagi
remélem sikerül majd lefogynod annyira amennyire szeretnél:)
Én egyébként régen úsztam 2 évig és lovagoltam 1 évig.Majd 5 évig semmi és jelenleg gyúrni járok (már 1 éve) és boxolni (2 hónapja)
16/F
6 évig néptánc, de abba hagytam és 3 éve lovagolok :)
14/L
20:15, szió Yéww. :D A kérdésre: Hét éve lovagolok/ -tam (most egy kis szünet van, új lovardát keresünk, köcsög oktató miatt), kosarazom a városi csapatban, rockyztam, néptáncoltam (egyiket sem szerettem), és deszkázom. Illetve a sima hobbisportok: bicó, görkori, úszás, jégkori... :)
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!