Kamasztok! Sportoltok valamit? Mit?
Előző vagyok.
1 évig társastáncra jártam, 4 évig néptáncra, 1 évig hip-hopra, 3 évig ju-jitsuztam :D
ma 16:44 drágám, én csak egyszer rádszóltam, nem pattogok :) Egyébként meg egyetlen egy értelmetlen komment miatt nem fogom az összes megnyitott lapot bezárni :P
de ne kezdjünk már veszekedni ilyen miatt -.-"
2 évig úsztam
3 évig akrobatikus rock and roll-ra jártam
1 évig társastáncoltam
most pedig csak futni szoktam, 45 percet :))
14,5/L
Rocki-zok vagyis teljes nevén rock'n'roll akrobatikus tánc.
Ez egy sportos tánc, lehet csapatban vagy párban (én csapatban vagyok, de párban is voltam tavaly, csak az nem tetszett, főleg a párom miatt). Sokan azt hiszik h csak sima tánc, de igaziból erősít (főleg a lábad és a kezed) a memóriád is fejleszti, sokkal összetettebben mozogsz tőle,az edzéseken sokat nyújtunk szóval inkább úgy mondanám, sportos tánc. :) Itt egy link egy csapat táncáról:
http://www.youtube.com/watch?v=-9UBiVHJTdA&feature=related
Bár itt a kick-ek (rúgások) sztem nem olyan szépek.
De viszont nem minden csapat akrobatikázik, mint ez.
Nem tudom, hogy a te településeden van-e rocki, de szerintem minden fontosabb városban van.
17:02 Végre még valaki, aki jujitsuzott *-* És hogy bírtad? x)
Szeva' Jéww ^^xD
11-15 20:15-ös voltam.
B..meg hagyd már abba kedves 20.15 mert k..vaidegesítő.. -.-
Úsztam (most is úszok néha) 8 évig.
Balettoztam 5 évig.
Szeptembertől pedig teniszezek és nagyon-nagyon szeretem :)
Meg itthon tornázok ...
Pedig még így is kéne kb. 5kilót leadnom :SS nemtudom nekem ez miért ilyen nehéz, pedig tényleg nem mondhatni hogy nem sportolok és egészségesen eszek is... :( hát... ezvan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!