Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív teszt után, ha megjön...

Pozitív teszt után, ha megjön a menzi, akkor az vetélés?

Figyelt kérdés
Volt már ilyen valakinek? s akkor el kell menni nődokihoz? Ma teszteltem pozit, de olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Halvány volt a csík, s elvileg az is pozitív ugye, de remélem nem akar mégis megjönni?
2012. júl. 20. 13:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen a halvány pozi is pozi! A legtöbb kismama első észrevétele a "mindjárt megjön" érzés. De ha meglátsz egy csepp vért is azonal, haladéktalanul ügyelet, vagy ha fogad akkor az orvosod!
2012. júl. 20. 13:38
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen még nem volt. Vérzés - ha enyhe - lehet beágyazódáskor is. Ha 2 vonalat láttál, az pozitív eredmény.

Nekem pozitív eredmény után volt olyan érzésem, mintha meg akarna jönni, de ez abbamaradt pár nap után.

Nem tudok okosat mondani. Menj el nődokihoz, mondd el, mi a helyzet! Megvizsgál és mindjárt előrébb jutsz az ügyben :)

2012. júl. 20. 13:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a terhességem elején volt 2-3nap barnázásom. A doki azt mondta, hogy a beágyazódáskor is lehet ilyen.

Amúgy a "mindjárt megjön érzés" még el fog tartani egy pár napig. De reméljük, hogy nem jön meg :)

2012. júl. 20. 13:40
 4/9 anonim ***** válasza:
A nemvárt idején simán érezhető a "mindjárt megjön" érzés de az nem jelent semmit ha vérzés társul hozzá azzal már kell foglalkozni de az sem feltétlen vetélést jelent. Hallottam olyat aki terhesen menstruált 2 hónapot igaz jóval kevesebb és másabb is volt.Természetesen dokihoz mindenképp kell menned és ő kielégítőbb válaszokat ad majd!! Nyugi és NO PARA! Nincs semmi baj azzal amit írtál! Drukkolok.
2012. júl. 20. 13:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Előző terhességnél volt barnázás, ami aztán elmúlt. Holnap megyünk nyaralni:( mi van ha lesz közben valami... :( Próbálok poziítv lenni, de aggódom is
2012. júl. 20. 13:41
 6/9 Disi ***** válasza:
Nekem is ugyanilyen volt. Azt hittem megjön, fájt a hasam, puffadtam, minden bajom volt. Aztán mikor már 5 napja késett vettem egy tesztet. Nagyon halvány pozi volt. Vártunk még 2 napot, akkor csináltam még egyet, az már egyértelmű volt :))) Úgyhogy ne aggódj, normális hogy menzi-szerű tüneteid vannak. Gratulálok! :)))
2012. júl. 20. 13:45
 7/9 anonim ***** válasza:

én a nemvárt napján már sejtettem hogy baba lesz belőle... mindg hajnalban szokott megjönni, de még délután sem volt sehol. viszont folyton azaz érzésem volt hogy mindjárt megjön. amíg nem teszteltem folyton rohangáltam a mosdóba ellenőrizni. este megcsináltam a tesztet ami erős pozi lett.de még vagy 2-3 napig éreztem hogy mindjárt megjön.

remélem összejön, sok sikert

8hkm

2012. júl. 20. 17:22
 8/9 A kérdező kommentje:
pár napig éreztem még, de elmúlta a mindjárt megjön érzés. S 3 nap után már erős pzi is. Volt közben barna folyás, de az is elmúlt.
2012. júl. 24. 09:06
 9/9 Disi ***** válasza:
Gratulálok!!! Én is barnáztam, úgyhogy írt fel a dokim gyógyszert, erről mindenféleképpen szólj majd neki. Boldog babavárást :))))
2012. júl. 25. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!