Miért jobb az a terhességi teszt amit a kórházban adnak? Miben másabb?
Pozitív lett nagyon sok terhességi tesztem itthon.
Clearblue digitali, x-epil, gabriel, Lilly stb. Mindegyik pozitív lett, sőt erősödtek a tesztcsíkok. Majd a kórházban hozott a nővérke egy ottani tesztet, ami negatív lett. Reggel itthon szép pozitív, délbe véreztem, délután a kórházban pedig negatív. Plussz azt mondta az a kedves nővérke, hogy ez a tesz amit otthon csináltam nem is pozitív, merthogy nem egyforma erős a két csík! Mondtam neki, hogy az ennél halványabb "pozitív tesztem" már elmúlt 2éves.
Szóval nem értem.
(a dokim szerint az 5hetes baba felszívódott, majd most megyek kontrollra.)
Késett, a digitális clearblue pozitív lett, meg sok más is. 2 nap késé után barnáztam, majd véreztem, azért mentem ügyeletre merthogy pozitív lett a tesztem, sőt erösödött is. Amit a kórházban csináltak 2nap múlva- merthogy bennt is kellett maradnom a kórházban - negatív lett. A doki azért mondta,hogy felszívodott, mert nem görcsöltem be, nem volt darabos a vérzésem.
Ami szarul esett az az, hogy azt kaptam meg,hogy nem is voltam egyáltalán terhes és csak menstuálok. Ok ez egy nővérke volt, a dokim már értelmesebb volt és nem kérdőjelezett meg.
Igen köszi!
Remélem,hogy ki is ürültem rendesen. majd egy hét múlva kiderül.
Köszönöm,hogy válaszoltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!