Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív után negatív mit jelent?

Pozitív után negatív mit jelent?

Figyelt kérdés
17 napja menstruációm időben jött.Azóta 15 tesztet biztos megcsináltam és mind pozitív.Más fajták más időben.Ma reggel egy negatív.Megyek orvoshoz ma délután de nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2012. jan. 31. 06:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Jól értem, hogy ciklus közepén csináltál tesztet? Minek?

Hallottam olyanról, hogy tüszőrepedés előtt az ovulációt a terhesteszt is ki tudja mutatni, úgy, hogy halvány pozitív lesz

2012. jan. 31. 07:03
 2/19 A kérdező kommentje:
Azért mert 2 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót és most 5 napig folyamatosan hánytam.Fáj a mellem is.Csak a tünetek miatt csináltam eszembe nem jutott volna hogy baba lehet
2012. jan. 31. 07:05
 3/19 anonim ***** válasza:
De ha 17 napja jött meg, akkor az annyira korai terhesség lenne, hogy még nincsenek ilyen tünetek. Tehát a hányás, függetlenül attól, hogy van-e terhesség, mástól kell, hogy legyen
2012. jan. 31. 07:08
 4/19 A kérdező kommentje:
Mondták már azt is hogy már előző hónapban teherbe estem.Hát én már nem értek semmit:(
2012. jan. 31. 07:09
 5/19 anonim ***** válasza:
Nem hinném, vagyis... mikor volt + a teszted? mert ha tegyük föl, az nem menzesz volt, hanem vetélés, akkor egy ilyen korai terhesség szintén nem okoz még hányingeres tünetet és a teszt se mutatna sokáig +at, maximum pár napig. én így gondolom, de ma úgyis mész dokihoz, hátha kiderül valami.
2012. jan. 31. 07:16
 6/19 A kérdező kommentje:
Tegnap délután még pozitív volt
2012. jan. 31. 07:20
 7/19 anonim ***** válasza:
és legelőször?
2012. jan. 31. 07:21
 8/19 A kérdező kommentje:
egy hete de lehet már több.kevesebb semmi kép
2012. jan. 31. 07:22
 9/19 anonim ***** válasza:
Akkor passz. Téves pozitív teszt nem nagyon létezik (maximum rosszul értelmezett), tehát ha + volt, akkor az hcg-t mutat ki. Viszont ha meg most -, akkor tényleg jobb ha megnéz doki.
2012. jan. 31. 07:26
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget.Természetesen megyek dokihoz.Még van 1 tesztem megcsinálom.Másik fajtát.Aztán befejeztem,de iszonyat,hogy kétségek között vagyok:((
2012. jan. 31. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!