Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív-negatív-negatív....

Negatív-negatív-negatív. Minden tesztem az és még sem jön meg. Mi van velem?!

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 12:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Elofordulhat hormonzavar, illetve stressz is okozhatja a keso menstruáciot.Mindig rendszeresek voltak a ciklusaid?...amennyiben nem, kérj a nogyogyászodtol hormonprofil vizsgálatot, utána meg menj el endokrinologushoz

2012. jan. 30. 12:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Mindig napra pontosan jött meg eddig. Emellé persze jó kis szédüléses-hányinger meg esetenként hányás is társul, kivizsgáltak és nem kaptam el semmi vírust, csak néztek rám az orvosok széttárt kezekkel, hogy nem tudják mitől hányok. Az esély megvolt a terhességre mivel mindennap együtt vagyunk védekezés nélkül. Ma 8. napja nem jön meg az összes tesztem pedig negatív. Kezd kikészíteni ez az egész...úgy szerettem volna pedig.
2012. jan. 30. 12:09
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem még várj egy kicsit..a barátnomnek 3.honapig azt állitottak h nemterhes, osszes tesztje nehatív lett..ugyanezekkel atunetekkel,felírtak neki fogamzásgátlot h megjojjon menzesze, és kiderult 3honapban h terhes...és beszedett nemtudoim mennyi fogamzásgátlotabletát...a remény halmeg utoljára, konnyen meglehet h terhes vagy...várj még egy kicsit és csinálj újra tesztet reggeli vizeletbol probálj, az a legmegbízhatobb...de az is meglehet h nagyon rágorcsolsz a témára...szorítok..majd írj h mi lett:-)
2012. jan. 30. 13:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Na vannak fejlemények...voltam tegnap dokinál..csinált ultrahangot, azt mondta, hogy egyenlőre terhességet nem lát de ő mégis arra gyanakszik...elküldött tesztre, aztán visszakell majd mennem..:) Ja és azt mondta, hogy a tesztekbe ne bízzak, sokszor mutat téves pozítiv/negatív eredményt:) Hát, talán mégis van remény?!:)
2012. febr. 1. 07:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát szorítok nagyon..szerintem is terhes vagy..majd írj:-)...(elso, másoik voltam)
2012. febr. 1. 12:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon remélem:$:) A sok negatív teszt teljesen lehangolt de azt mondta a dokim hogy az még semmit nem jelent..:) Hát meglátjuk:))
2012. febr. 1. 12:51
 7/8 anonim ***** válasza:
én is tul vagyok jopar sok negatív teszten...ugyh tudom h milyen lehet neked...Szorítok...:-)
2012. febr. 1. 14:00
 8/8 A kérdező kommentje:
kösziii:)))))))
2012. febr. 1. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!