Ma van a poz. Ovuteszt utáni második negativ napom és a hőm még mára sem ment feljebb, akkor lehet nem volt még meg az ovuláció? És mennyi az esélye, hogy még meglehet?
El vagyok keseredve, mert mindig ilyenkor már túl szoktam lenni a peteérésen és félek most nem lesz. Már több, mint három éve várjuk :(((
Mindig pontosan azonos időpontokban méred a hődet? Hüvelyben/végbélben?
Bár gondolom, ha már 3 éve próbálkoztok, akkor igen...
Várj még egy- két napot (tudom, ez a legnehezebb), akkor talán már többet lehet látni!
Az előző ciklusod csak 20 napos volt? Doki mit mond erre?
Szerintem lehet, hogy megvolt 2 napja a pé, de az is lehet, hogy csak ma van, mert a poz. ovuteszt után 48 órával van valamikor az ovuláció, szóval a mai még belefér.De ne stresszelj, a tegnapi együttlét pont jó lesz így is!
És olyan is van, hogy valakinek csak 2-3 nap múlva megy fel hője. Nem vagyunk egyformák.:-)
Nagyon kedvesekk vagytok, köszönöm.
Mára már feljebb ment a hőm, most 36,6, úgyhogy vsz. tényleg megvolt.
Utolsónak: Mindig 23-24 naposak szoktak lenni a ciklusaim, az előző hónapban még korábban volt peteérésem, de azt mondta a doki, nincs ezzel semmi baj, a lutealisom 12-13 nap. Ha ma nem tudunk együtt lenni a tegnap előtti együttlég elég lehet szerintetek? Sajna a férjemnek mandula gyulladása lett, tiszta láz. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!