Ha van ovum, akkor biztos, hogy a + ovuteszt idején vagy közvetlenül utána van?
Először megérik a pete, és utána szabadul ki, gondolom így akartad írni :O
Amúgy az ovutesztek jók, és amikor pozi, akkor kell aktivizálni magatokat!
A peteèrès az egy folyamat. Menstruàciò utàn van ès kb. 10-14 nap mire megèrik a pete. Ahogy megèrett kiszabadul a petefèszekbôl (ez a tüszôrepedès) ès elindul a petevezetèkben. Az ovu teszt a szervezetedben levô LH szintet nèzi, ez megugrik a repedès elôtt. Tehàt mielôtt a pete kiszabadulna neked pozi lesz az ovu teszt.
Mi az elsô pozi nap estèjèn, màsnap nem, majd a 3-ik nap reggelèn amikor màr negatív volt (az elsô negatívon màr tuti ùton van a pete de 24 òràn belül elhal, elsorvad ha nem termèkenyül meg) voltunk együtt ès tuti amikor negatív volt akkor reggel fogant a kislànyom mert voltam pè követèsen. Làttuk az uh-n aznap reggel hogy kiszabadult. Nekem a legreàlisabban a Müllerben kaphatò Expect ovu teszt mutatta.
mi az első negatív napon voltunk együtt.
csak azért kérdem, hogy nehogy az legyen, hogy "rákészülök" az ovuteszt eredményeire, közben nem is biztos, hogy akkortájt van az ideális időpont.
A spermiumok több napig élhetnek, szerintem nem kell attól félni, hogy ha naponta vagytok együtt, akkor nem lesz belőle baba! Ez már elavult dolog, nekem a dokim is azt mondta, hogy naponta szexeljünk. De optimális az szerintem is minden másnap :)
Mindegy amúgy, csak ne görcsölj rá, és élvezzétek, nekem is úgy jött össze a végén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!