Ma reggeli első vizeletből negatív teszt (tesztkazettás), múlt hónapban 24-31-ig volt meg a menszeszem, akkor ugye nem valószínű h babás vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy négy hónapos kislányunk. 1-én megszakítással voltunk együtt, azóta mindig óvszerrel védekezünk. Különösebb tünetem nincs, csak gyakori pisilés ill. sokszor ha eszem utána még mindig éhesnek érzem magam. Nem szeretnénk még kistesót, megbízhatok a tesztben? Elég jó minőségű (1000 ft-os teszt.) Azért kértem egy időpontot a nőgyógyra, de csak két hét múlva megyek, addig meg szeretnék megnyugodni. :)2012. jan. 27. 12:57
1/2 anonim válasza:
Mennyi nappal vagy a menstruáció után? Vagy még nem kell, hogy megjöjjön? Csak mert a másodikomnál még a kimaradt vérzés után sem mutatta meg a reggeli első pisiből a teszt, hogy terhes vagyok. Az is jó drága volt az a cerazette vagy mi.
Ha kimaradt és nem jött meg 2-3 nap múlva ismételd meg szerintem.
2/2 A kérdező kommentje:
Szoptatok tehát rendszertelen a menszeszem. Októberben volt meg meg utána decemberben. 24-én jött meg decemberben és mivel rendszertelen teljesen, nem tudom mikorra várhatom. :) de már eltel az utolsó menszeszem óta több mint egy hónap!
2012. jan. 27. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!