Ma vagyok a 12. dpo-n, a reggeli vizeletből csinált Corax be sure teszt negatív lett, azért még reménykedhetek? A hőm szépen fennt van!
A ciklusaim 28-30 nap közöttiek. Elméletileg holnapra holnaputánra nem várom.
A ma reggeli teszt viszont negatív lett! Ettől függetlenül reménykedhetek még? Már 3 éve szeretnénk babát!
Nem tudom, hogy a Corax milyen érzékenységű. Én GraviHCG-vel teszteltem, ami elég megbízható, talán 20-as érzékenységű. Nemvárt előtti napon teljesen - volt, majd a kimaradt menzi utáni 2. nap reggel lett nagyon halvány +. Szerintem még van remény számodra. :) A 12. nap még elég korai, azt, hogy pontosan mikor termékenyült meg a petesejt úgysem tudod pontosan. Én is csak így utólag tudom, hogy az utolsó aktus utáni 14. nap reggel lett halvány pozi a tesztem, az ovu pedig vagy aznap volt(naptár szerint), vagy utána 2 nappal (akkor éreztem fura fájdalmat).
Nagyon drukkolok!!!!
3 Éve? nem semmi.
hány évesek vagytok?
Szió, nagyon drukkolok nektek:)
Azt szokták tanácsolni, h nem szabad nagyon ráfeszülni, és túl stresszelni, mert akkor sokkal nehezebben jön össze a babuci. Persze ezt mondani könnyű, ne adjátok fel!
Tarts otthon néhány tesztet (pl. Romedet), engedd el magad lelkileg is, hátha akkor sikerül a teherbeesés.
Sok sikert! :)
Köszönöm a drukkokat!
Köszönöm a drukkokat, ha ismét tesztelek írok!
Én 29 a párom 30. éves. voltunk már kivizsgáláson, nálam enyhe IR-t diagnosztizáltak.. most márciusban esedékes az átjárhatósági vizsgálat mert ha nem jön a baba az a feltétele az inszemnek és a lombiknak is.
Hormonügyileg elméletileg minden rendben, és a párommal is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!