Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok a 12. dpo-n, a...

Ma vagyok a 12. dpo-n, a reggeli vizeletből csinált Corax be sure teszt negatív lett, azért még reménykedhetek? A hőm szépen fennt van!

Figyelt kérdés

A ciklusaim 28-30 nap közöttiek. Elméletileg holnapra holnaputánra nem várom.

A ma reggeli teszt viszont negatív lett! Ettől függetlenül reménykedhetek még? Már 3 éve szeretnénk babát!

[link]

2012. jan. 24. 07:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a Corax milyen érzékenységű. Én GraviHCG-vel teszteltem, ami elég megbízható, talán 20-as érzékenységű. Nemvárt előtti napon teljesen - volt, majd a kimaradt menzi utáni 2. nap reggel lett nagyon halvány +. Szerintem még van remény számodra. :) A 12. nap még elég korai, azt, hogy pontosan mikor termékenyült meg a petesejt úgysem tudod pontosan. Én is csak így utólag tudom, hogy az utolsó aktus utáni 14. nap reggel lett halvány pozi a tesztem, az ovu pedig vagy aznap volt(naptár szerint), vagy utána 2 nappal (akkor éreztem fura fájdalmat).

Nagyon drukkolok!!!!

2012. jan. 24. 08:38
 2/5 anonim ***** válasza:

3 Éve? nem semmi.

hány évesek vagytok?

2012. jan. 24. 10:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is negatív lett:( de még korán van ugyhogy szorítok neked is:)
2012. jan. 24. 10:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Szió, nagyon drukkolok nektek:)

Azt szokták tanácsolni, h nem szabad nagyon ráfeszülni, és túl stresszelni, mert akkor sokkal nehezebben jön össze a babuci. Persze ezt mondani könnyű, ne adjátok fel!

Tarts otthon néhány tesztet (pl. Romedet), engedd el magad lelkileg is, hátha akkor sikerül a teherbeesés.

Sok sikert! :)

2012. jan. 24. 10:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a drukkokat!

Köszönöm a drukkokat, ha ismét tesztelek írok!

Én 29 a párom 30. éves. voltunk már kivizsgáláson, nálam enyhe IR-t diagnosztizáltak.. most márciusban esedékes az átjárhatósági vizsgálat mert ha nem jön a baba az a feltétele az inszemnek és a lombiknak is.

Hormonügyileg elméletileg minden rendben, és a párommal is!

2012. jan. 24. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!