Fiúk, férfiak, ti mit tennétek, ha a párotok "szándékosan" esne teherbe tőletek, anélkül, hogy ezt veletek megbeszélte volna?
"és nagyon akart gyereket, én sem zárkóztam el tőle, csak még várni akartam" - írja a kérdező... szerintem kb azt mondhatta, amit írtál, hogy szeretne gyereket, de majd néhány év múlva...
Kérdező, mit mondtál???
38 vagyok!
Nem kell aláíratni semmit,de az a "nem zárkózom el..csak hát majd később" nem egy határozott fellépés főleg nem úgy hogy telenyomja minden alkalommal.
Mikor felmerül a téma...mert hogy úgy is felmerül...akkor legyen határozott véleménye és akkor ne élvezgesse tele alkalomadtán.Mondja azt hogy nem akarok gyereket 5 évnél hamarabb,és húzzon gumit pluszban.
Jaaaa,csak hogy minek a gumi mikor úgy is gyógyszert szed?HÁT EZÉRT!
Szerinted az egy nőnek egyenes és egyértelmű hogy nem akar gyereket hogy "nem akarok MOST gyereket de csak beléd megyek"?ESÉLY MINDIG VAN A TERHESSÉGRE!Nincs olyan hogy nincs!Ha ezzel nincs tisztában két FELNŐTT ember,akkor ne d*gjon.Ha meg van esze d*gni akkor legyen esze a következményeket mérlegelni is,ne hátat fordítani és hisztizni mint egy hülye gyerek.(már megbocsáss)
És még most is a Kérdezőt védem csak azért nem kell a párját sem a föld alá szidni mert a szexhez ha jól számolom akkor KÉT ember szükséges.....
Kedves előző, bocs, hogy az egyértelműség kedvéért némileg alpári leszek, de akkor már egyszerűbb, ha a kecskével, nem? Mi a francnak törekedjen szerinted egy férfi tartós kapcsolatra, ha ilyen kívánalmaknak kell megfelelnie benne, mint amit ide leírtál? Vagy ha ezt komolyan is gondolod, akkor miért kell csodálkozni azon, hogy a fiatal nők sorozatban adogatják be a válópert a szex hiányára hivatkozva:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__31..
mert hogy a férfiaknak ilyen elvárások és bizonytalanságok mellett még a szextől is elmegy a kedve????
Egyébként pont ezért is mondom a Kérdezőnek, hogy párját dobni köll (valszeg úgyse fogja, mi férfiak ebben hajlamosak vagyunk naívak lenni, majd a saját kárunkon tanulni), mert ebből a helyzetből az is egy valószínű koreográfia, hogy neki ilyen tapasztalat alapján elmegy a kedve a szextől a párjával (amire a terhesség meg a szoptatás majd simán rá is tehet) miután a nő fog dobbantani (lásd linkelt kérdés), ha a szerencsétlen átkent "mór" már úgymond "megtette a kötelességét"...
Kedves Kérdező, szerintem ez meglehetősen egyértelmű. Egyfelől. Másfelől meg tényleg kiismerted...
Félreértés ne essék, valszeg nem gonosz vagy rossz ember, csak azon jellem-gyenge, téveszmés nőszemélyek egyike, akik azt hiszik, hogy egyfelől a cél szentesíti az eszközt, másfelől egy gyereknek a másikra kényszerítésével lehet bebiztosítani a kapcsolatot... és ebbéli hitükben megingathatatlanok, hiába mutatja minden statisztika és közvélemény ennek a homlokegyenest ellenkezőjét. Ő most az általad remélt 1-2 éves "kiismerés" helyett egy prompt döntésre akar kényszeríteni...
És tényleg, azóta, hogy közölte a "nagy hírt" mi a helyzet a napi szex-szel? (ha már írtad)
" Kedves előző, bocs, hogy az egyértelműség kedvéért némileg alpári leszek, de akkor már egyszerűbb, ha a kecskével, nem? Mi a francnak törekedjen szerinted egy férfi tartós kapcsolatra, ha ilyen kívánalmaknak kell megfelelnie benne, mint amit ide leírtál? Vagy ha ezt komolyan is gondolod, akkor miért kell csodálkozni azon, hogy a fiatal nők sorozatban adogatják be a válópert a szex hiányára hivatkozva: "
Mi van????? :) mi az hogy ilyen kívánalmaknak?Hogy húz gumit?Vagy vállalja a cselekedeteiért a felelősséget?Hogy férfiként áll ki a véleményért,nem puhap*csként?Vagy mégis milyen kívánalomra gondolsz?
A szex hiány ne haragudj de ne hogy már az én saram legyen.Mindenkinek egyéni szocproblémája hogy mitől laposodik el a kapcsolata...főleg ha hagyják is...márpedig legtöbben hagyják.
Van 2 barátnőm is akik 2 év alatt eljutottak oda hogy kb havi egyszer szexelnek...még nem házasok,még nincs gyerekük...akkor miről is beszélünk?
Nem a gyerek meg a többi "ürügy" teszi tönkre a házasságot/párkapcsolatot a szexmentességgel hanem az a két ember aki csinálja...vagy épp nem csinálja.
Amúgy felettébb érdekes hogy a kérdező szinte semmire sem válaszol amit kérdezünk tőle.Néha dob egy kis csontot ami miatt mi válaszolók marcangoljuk egymást!
Mégis kérdező:Hány évesek vagytok?Együtt éltek?Elélvezel a párodban miközben várni akarsz a gyerekkel?Leültél már megbeszélni a pároddal ezt a dolgot? stb stb....
Ja és 44-es:Nem volt alpári ;)
Kedves Előző, szerintem Kérdező szokott válaszolgatni mindenre, igaz, nem hosszan.
Másfelől én azt gondolom, hogy a megtermékenyülés nem egyenlő a gyerekvállalással, a védekezés módja egy tartós kapcsolatban a partnerek közötti megegyezés kérdése, és a fogamzásgátlás hibáinak korrigálására a művi abortusz való alapértelmezetten.
Természetesen joga van valakinek ezt másképp gondolni, önmaga számára szigorúbb szabályokat szabni, de más számára nem szabhat szigorúbb szabályokat. Eredő, hogy ha valaki mondjuk elvi abortusz-ellenes, ahhoz joga van, de sziveskedjen erről a kapcsolat legelején szólni, hogy a másik ennek tükrében tudjon dönteni, vállalja-e így a kapcsolatot. És ha ez a felállás, és a másik EZT vállalja, akkor lehet olyan alapvetésből kiindulni, amit te leírtál...
"Nem a gyerek meg a többi "ürügy" teszi tönkre a házasságot/párkapcsolatot a szexmentességgel hanem az a két ember aki csinálja...vagy épp nem csinálja."
Na ya.... csak hát mondjuk egy tartós kapcsolatban, ha az a kérdés, hogy az általad leírt paraméterekkel vagy sehogy, és nincs erre különös ok, akkor bocsi, de jobb a sehogy.
"Nem a gyerek meg a többi "ürügy" teszi tönkre a házasságot/párkapcsolatot" - de, egy gyerek simán tönkre tud tenni egy kapcsolatot, ugyanis jelentős személyiség-változást idézhet elő a felekben. Néha sajnos még akkor is ha várt, de persze gyakran akkor, ha valamelyik félre rákényszerített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!