Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fiúk, férfiak, ti mit tennétek...

Fiúk, férfiak, ti mit tennétek, ha a párotok "szándékosan" esne teherbe tőletek, anélkül, hogy ezt veletek megbeszélte volna?

Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 23:40
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
32%
Kedves utolsó!Azt kellett volna mondania hogy még ő korainak érzi majd 2-3-4 év múlva és akkor a hölgy el tudja dönteni hogy így is vele akar maradni vagy sem.Ha két ember nem tudja ezt megbeszélni és csak mond valamit akkor mit vár....Az hogy nem zárkozom el nekem inkább beleegyezés mint elutasítás.
2012. júl. 10. 10:11
 42/60 anonim ***** válasza:
100%

"és nagyon akart gyereket, én sem zárkóztam el tőle, csak még várni akartam" - írja a kérdező... szerintem kb azt mondhatta, amit írtál, hogy szeretne gyereket, de majd néhány év múlva...

Kérdező, mit mondtál???

2012. júl. 10. 10:23
 43/60 anonim ***** válasza:
58%

38 vagyok!

Nem kell aláíratni semmit,de az a "nem zárkózom el..csak hát majd később" nem egy határozott fellépés főleg nem úgy hogy telenyomja minden alkalommal.

Mikor felmerül a téma...mert hogy úgy is felmerül...akkor legyen határozott véleménye és akkor ne élvezgesse tele alkalomadtán.Mondja azt hogy nem akarok gyereket 5 évnél hamarabb,és húzzon gumit pluszban.

Jaaaa,csak hogy minek a gumi mikor úgy is gyógyszert szed?HÁT EZÉRT!

Szerinted az egy nőnek egyenes és egyértelmű hogy nem akar gyereket hogy "nem akarok MOST gyereket de csak beléd megyek"?ESÉLY MINDIG VAN A TERHESSÉGRE!Nincs olyan hogy nincs!Ha ezzel nincs tisztában két FELNŐTT ember,akkor ne d*gjon.Ha meg van esze d*gni akkor legyen esze a következményeket mérlegelni is,ne hátat fordítani és hisztizni mint egy hülye gyerek.(már megbocsáss)

És még most is a Kérdezőt védem csak azért nem kell a párját sem a föld alá szidni mert a szexhez ha jól számolom akkor KÉT ember szükséges.....

2012. júl. 10. 12:04
 44/60 anonim ***** válasza:
50%

Kedves előző, bocs, hogy az egyértelműség kedvéért némileg alpári leszek, de akkor már egyszerűbb, ha a kecskével, nem? Mi a francnak törekedjen szerinted egy férfi tartós kapcsolatra, ha ilyen kívánalmaknak kell megfelelnie benne, mint amit ide leírtál? Vagy ha ezt komolyan is gondolod, akkor miért kell csodálkozni azon, hogy a fiatal nők sorozatban adogatják be a válópert a szex hiányára hivatkozva:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__31..

mert hogy a férfiaknak ilyen elvárások és bizonytalanságok mellett még a szextől is elmegy a kedve????

Egyébként pont ezért is mondom a Kérdezőnek, hogy párját dobni köll (valszeg úgyse fogja, mi férfiak ebben hajlamosak vagyunk naívak lenni, majd a saját kárunkon tanulni), mert ebből a helyzetből az is egy valószínű koreográfia, hogy neki ilyen tapasztalat alapján elmegy a kedve a szextől a párjával (amire a terhesség meg a szoptatás majd simán rá is tehet) miután a nő fog dobbantani (lásd linkelt kérdés), ha a szerencsétlen átkent "mór" már úgymond "megtette a kötelességét"...

2012. júl. 10. 12:21
 45/60 A kérdező kommentje:
Azt mondtam neki, hogy komoly kapcsolatot akarok vele, hogy szeretnék majd vele családot meg gyerekeket, de mielőtt még igy elköteleznénk magunkat, szeretném ha jobban megismernénk egymást az elkövetkező úgy két évben. Tényleg volt szex minden nap, akár többször is.
2012. júl. 10. 15:04
 46/60 anonim ***** válasza:
67%

Kedves Kérdező, szerintem ez meglehetősen egyértelmű. Egyfelől. Másfelől meg tényleg kiismerted...

Félreértés ne essék, valszeg nem gonosz vagy rossz ember, csak azon jellem-gyenge, téveszmés nőszemélyek egyike, akik azt hiszik, hogy egyfelől a cél szentesíti az eszközt, másfelől egy gyereknek a másikra kényszerítésével lehet bebiztosítani a kapcsolatot... és ebbéli hitükben megingathatatlanok, hiába mutatja minden statisztika és közvélemény ennek a homlokegyenest ellenkezőjét. Ő most az általad remélt 1-2 éves "kiismerés" helyett egy prompt döntésre akar kényszeríteni...

És tényleg, azóta, hogy közölte a "nagy hírt" mi a helyzet a napi szex-szel? (ha már írtad)

2012. júl. 10. 15:29
 47/60 anonim ***** válasza:
59%

" Kedves előző, bocs, hogy az egyértelműség kedvéért némileg alpári leszek, de akkor már egyszerűbb, ha a kecskével, nem? Mi a francnak törekedjen szerinted egy férfi tartós kapcsolatra, ha ilyen kívánalmaknak kell megfelelnie benne, mint amit ide leírtál? Vagy ha ezt komolyan is gondolod, akkor miért kell csodálkozni azon, hogy a fiatal nők sorozatban adogatják be a válópert a szex hiányára hivatkozva: "

Mi van????? :) mi az hogy ilyen kívánalmaknak?Hogy húz gumit?Vagy vállalja a cselekedeteiért a felelősséget?Hogy férfiként áll ki a véleményért,nem puhap*csként?Vagy mégis milyen kívánalomra gondolsz?

A szex hiány ne haragudj de ne hogy már az én saram legyen.Mindenkinek egyéni szocproblémája hogy mitől laposodik el a kapcsolata...főleg ha hagyják is...márpedig legtöbben hagyják.

Van 2 barátnőm is akik 2 év alatt eljutottak oda hogy kb havi egyszer szexelnek...még nem házasok,még nincs gyerekük...akkor miről is beszélünk?

Nem a gyerek meg a többi "ürügy" teszi tönkre a házasságot/párkapcsolatot a szexmentességgel hanem az a két ember aki csinálja...vagy épp nem csinálja.

Amúgy felettébb érdekes hogy a kérdező szinte semmire sem válaszol amit kérdezünk tőle.Néha dob egy kis csontot ami miatt mi válaszolók marcangoljuk egymást!

Mégis kérdező:Hány évesek vagytok?Együtt éltek?Elélvezel a párodban miközben várni akarsz a gyerekkel?Leültél már megbeszélni a pároddal ezt a dolgot? stb stb....

Ja és 44-es:Nem volt alpári ;)

2012. júl. 10. 15:33
 48/60 A kérdező kommentje:
A fent feltett kérdések mindegyikére válaszoltam, kivéve a kort, nem is láttam, hogy valaki kérdezte. 28-32. Igen, nem "fogtam vissza magam". Azóta mosolyszünet van, hozzá se szólok ő meg lapít, hogy akkor most mi lesz.
2012. júl. 10. 15:53
 49/60 anonim ***** válasza:
67%

Kedves Előző, szerintem Kérdező szokott válaszolgatni mindenre, igaz, nem hosszan.

Másfelől én azt gondolom, hogy a megtermékenyülés nem egyenlő a gyerekvállalással, a védekezés módja egy tartós kapcsolatban a partnerek közötti megegyezés kérdése, és a fogamzásgátlás hibáinak korrigálására a művi abortusz való alapértelmezetten.

Természetesen joga van valakinek ezt másképp gondolni, önmaga számára szigorúbb szabályokat szabni, de más számára nem szabhat szigorúbb szabályokat. Eredő, hogy ha valaki mondjuk elvi abortusz-ellenes, ahhoz joga van, de sziveskedjen erről a kapcsolat legelején szólni, hogy a másik ennek tükrében tudjon dönteni, vállalja-e így a kapcsolatot. És ha ez a felállás, és a másik EZT vállalja, akkor lehet olyan alapvetésből kiindulni, amit te leírtál...

"Nem a gyerek meg a többi "ürügy" teszi tönkre a házasságot/párkapcsolatot a szexmentességgel hanem az a két ember aki csinálja...vagy épp nem csinálja."

Na ya.... csak hát mondjuk egy tartós kapcsolatban, ha az a kérdés, hogy az általad leírt paraméterekkel vagy sehogy, és nincs erre különös ok, akkor bocsi, de jobb a sehogy.

"Nem a gyerek meg a többi "ürügy" teszi tönkre a házasságot/párkapcsolatot" - de, egy gyerek simán tönkre tud tenni egy kapcsolatot, ugyanis jelentős személyiség-változást idézhet elő a felekben. Néha sajnos még akkor is ha várt, de persze gyakran akkor, ha valamelyik félre rákényszerített.

2012. júl. 10. 16:06
 50/60 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tényleg, abortusz-téma nem merült fel?
2012. júl. 10. 16:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!