Fiúk, férfiak, ti mit tennétek, ha a párotok "szándékosan" esne teherbe tőletek, anélkül, hogy ezt veletek megbeszélte volna?
Aha... na, akkor ez az a pillanat, amikor szerintem azonnali érzékeny búcsút kell venni a hölgytől, gyerekestül... mert a továbbiakban úgysem tudnál megbízni valszeg egy olyan emberben, aki azt mondta hogy szeret, miközben saját életed egyik legfontosabb és leghosszabb távú kérdésében az orrodnál fogva vezetett a saját önös érdekei mentén...
Szóval, én egyébként minden más esetben a béke, és a konfliktusok megoldásának pártján vagyok, pont ez az a szoros kivétel, amikor azt mondom, hogy dobni... mielőtt a következő 2-3 évben még teljesen ki is csináljátok egymást... mert lehet, hogy ideig-óráig azt hiszi msgáról az ember, hogy ezt megbocsájtja, de valójában nem nagyon lehet...
Nézd Kérdező, évtized alatt az én párommal is megesett, hogy nem kezdte el a hónapot, aztán már "így alakult"... de tudod, akkor SZÓLT, hogy ez van, ezzel kell kalkulálni... mert nem becsapni akart engem.
Szóval egyébként én minden más helyzetben a problémák megbeszélése és a megoldás keresése párján vagyok, ha most egy afroamerikai kosárlabdacsapattal történő gang-bang party lenne a téma:) arra is jó eséllyel azt mondanám, hogy hát megtörtént, túl kell lépni rajta, de spec pont ez a kérdésben szereplő dolog az a téma, amiről az a véleményem, hogy nem lehet túl lépni rajta, legfeljebb látszólag, és ideig-óráig... épp azért, mert nem egy múltbéli eseményről szól, hanem egy a jövőben majd bekövetkező élethosszú, de legalább több évtizedes kötelezettségről... amiben törvényszerűen lesznek hullámvölgyek, amikor törvényszerűen egymás fejéhez fogjátok vagdosni ezt a dolgot.
Na ácsi!
"ő nagyon szerelmes és nagyon akart gyereket, én sem zárkóztam el tőle, csak még várni akartam...."
Akkor kérdező te ugyan olyan hibás vagy a dologban!Persze a kedves párod a legnagyobb hibás mert nem szólt de te is vétkes vagy!
Gondolkodj már!Egy nőnek ha egy férfi azt mondja nem zárkózik el a gondolattól....csak még várni akar,az pont azt sugallja hogy "oké,várni akar,de nem bánná ha becsusszanna!" Erre te meg úgy csinálsz mintha a spermád véletlenül szállta volna meg az asszonyt,vagy tömködte volna magába...
Az egyik barátnőm és a pasija hasonlót játszott hosszú évekig...a pasi beszélt a gyerektémáról hogy majd ilyen hogy majd olyan lesz és ezzel mindig reményt adott a csajnak hogy na akkor lehet nem sokára...egy túróst,a pasi áradozott csakhogy még 5-7 év mulváról beszélt,a csaj meg már akart hamarabb!
Mi a tanulság?
ATTÓL MERT FOGAMZÁSGÁTLÓT SZED NEM KELL TELEDURRANTANI!
Itt eleget olvashatod hogy hányan estek rendszeresen szedett fogamzásgátló(!!!!) mellett teherbe!
Na hát akkor ennek fényében ítélkezz és ítélkeztess másokkal a párod felett!
Csúnya dolog amit tett és nincs is rá mentség!De ha te voltál olyan kedves televágni akkor viseld a következményeit!A barátnőm pasijának legalább volt esze és még fogamzásgátló mellett sem élvezett bele barátnőmbe!
Kicsit higgadj le és ha úgy érzed hogy működhetne a dolog akkor beszéljétek meg!
Ha nem,persze senki nem ítél el,mert ez így nem fair veled szemben,de azért nem az anyádat ölte meg,hanem egy gyerekkel akar megajándékozni!
Az a baj hogy ebben nincs csak fehér és csak fekete!Itt annyi mindent figyelembe kell venni hogy nem szabad elkapkodni a döntést!Vannak a pozitívumai és persze a negatívumai!Csak kérdés melyiket érzed többnek!
Na én azt kívánom hogy döntsd úgy ahogy a legjobbnak érzed,de ne csak most érezd jobbnak,hanem a jövőben is!
Utolsónak igaza van maximálisan.
Nyilán a csaj a legnagyobb hibás a történetben, de azért te se vagy ártatlan.
Hiszen azt mondtad, hogy te sem zárkóztál el előle. Nyilván a csaj úgy gondolta, hogy akkor nem baj, ha "becsúszik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!