Fiúk, férfiak, ti mit tennétek, ha a párotok "szándékosan" esne teherbe tőletek, anélkül, hogy ezt veletek megbeszélte volna?
Én nő létemre osztom a pasik véleményét!Ez váló ok!Utálom az ilyen megszállott nőket,és ilyenkor szégyellem hogy én is nő vagyok!
Egy kisbaba nem játék vagy egy cipő hogy vagy tetszik apukának vagy nem!Egy gyereknek egészséges,boldog kapcsolatba kéne születnie ahol apa és anya egyformán örül neki!Nem az hogy majd apa "megszokja" a gondolatot...
Mi a napokban tudtuk meg hogy kisbabánk lesz amit mint a ketten vártunk már hónapok óta és apu így is besokkolt!:) Még most sem hiszi el hogy apa lesz és egész életében felelős lesz egy másik életért!Na ezt csak úgy vágtában egy férfi nyakába akasztani,hogy még gondolni sem gondol rá...az a nő meg is érdemli hogy egyedülálló legyen!Én max csak a gyerek miatt mondom hogy ha megoldható nem kell falnak menni egyből!Ha működő képes a kapcsolat és láttok rá rációt hogy menni fog akkor meg kell próbálni...van 9 hónapotok felkészülni és apává válni!
az ilyen nő elmebeteg, az tuti. egy gyerekkel nem lehet egy pasit megfogni, sőt! inkább csak elijeszteni.
ha a pasi nem akarja a nőt, akkor tökmindegy, mit csinál a nő, ez meg aztán tényleg a kapcsolat végét jelenti, ha nem elöbb, akkor utobb biztos.
Ez nem ilyen egyszerűen fekete vagy fehér. Te ismered a pontos körülményeket. Nem lehet, hogy valami hiba csúszott a védekezésbe, terhes lett, és utána már nincs szíve elvetetni? Én sem tudtam volna soha ilyet tenni, ez egy nőnél nagyjából természetes, hogy nem tudja rászánni magát az abortuszra.
Persze lehet az is, hogy a megbeszéltek ellenére szándékosan nem védekezett, de akkor ez a kapcsolat eleve érdekes lehetett, és ez a te hibád is, kedves kérdező. Egy érdekesen működő kapcsolatban nem szexelünk, pont ezért.
:-)
Világos, kedves előző, az embriót "nincs szíve elvetetni", a párját - akit ÁLLÍTÓLAG SZERET, azt meg van szíve akarata ellenére életfogytiglanra ítélni... meg persze a majdan születő gyereket is megfosztani a normális családtól...
Hát tudod, a magam részéről inkább két ellenséget, aki utál, mint egy ilyen "társat"... az ellenségek lényegesen kevesebb anyagi, de főleg lelki kárt tudnak okozni az embernek...
A végkövetkeztetésed is érdekes, ami kb az, hogy "akinek nem férne bele egy gyerek - akár a védekezés hibájából is - az ne szexeljen"... szerintem ezzel ma az emberek többsége (nemtől függetlenül) nemigen ért egyet.
Mindamellett, hogy a kérdésben kifejezetten a "SZÁNDÉKOSAN" szerepelt, a védekezési hiba az nyilván más kategória, az nyilván nem mérlegelés nélküli szakítás/válás...
Lehet, hogy csak ő gondolja szándékosnak. Ezt csak egy oldalról ismerjük, így is csak épphogy.
Nehogy már belegondolj más nézőpontból is. Ha most neked azt mondaná az anyukád, hogy téged nem akartak, de aztán mégis megtartottak, gondolnád azt, hogy jobb lett volna meg sem születni? Ha csak nem vagy valami nagy lelki válságban, akkor nem hiszem. Nagyon elvakult vagy, téged alighanem nagyon megszívatott már valaki valami hasonlóval.
"téged alighanem nagyon megszívatott már valaki valami hasonlóval." - ugye ezt a mondatot úgy kell értelmezni, hogy magad is elismered, hogy ez egy nagy megszívatás. Márpedig, aki megszívatja az embert, az nyilván nem szereti.
És akkor marad a kérdés, hogy miért is kellene az embernek együtt maradnia egy percig is egy olyannal, aki nem szereti, és szándékosan megszívatta????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!