Szeretnék segítséget kérni mert még nem volt velem ilyen még?
Hát kicsit el vagyok keseredve mert még sajnos nem volt velem ilyen az életemben amióta meg van a menstruációm. Meg próbálom le írni.
Februárban volt utoljára normális menstruációm úgy értve hogy addig mindig 28napra jött meg és 8-9napig szokott meg lenni. Március óta ez most már lassan 6hónapja zajlik nálam ez a rendszertelenség. Március óta általában 35,38,40, legutóbbi pedig 34 napra jött meg és 3-4napig tart a menstruációm illetve kis menyiségü vér. Most Július 1-én jött meg de úgy hogy nem az az átlagos menstruáció hanem ilyen barnás ilyen nagyobb pecsét szerűségben.Ma van a 4nap hogy tart ennél a ciklusnál is kis mennyiségű vér jött és ezen a 4napban is ilyen barnás vér jött. A menstruáció ellenére csináltam tegnap és ma is egy terhességi tesztet ami azt eredményezte hogy pozitív eredmény jött létre. Ma el mentem az orvoshoz és olyan bunkó, paraszt volt, meg kérdőjelezte a tesztemet azért meg mutattam neki hogy nem hazudok. Én kértem hogy szépen hogy csináljon nekem egy ultrahangot nem csinált de én mondtam neki hogy csináljon akkor sem. Meg szeretem volna nyugodni hogy nincsen semmi baj és hogy csak egy tévedés hogy terhes vagyok. De nekem már van egy kisfiam. Nem szedek semmilyen gyógyszert. Nem vagyok hormon problémás.
Járt már valaki így hogy hasonlóan meg volt a havia és terhes volt ? Esetleg csinált egy tesztet és pozitív lett és terhes lett? Stb... Esetleg más tünetek Stb....
de, sajnos elvetelhettel, ami azt jelenti hogy a mensivel tavozott a baba, mivel irtad, hogy verzes alatt csinaltad a tesztet, akkor meg par napig pozitiv volt a teszt, hiszen a baba megprobalhatott beagyazodni, es el is kezdodott a hcg termeles, de valoszinuleg nem kapaszkodott a baba eleg erosen, igy a mensivel tavozott. nem kell hogy a vetelesnek ezen kivul barmilyen tunete legyen, hisz meg nagyon korai volt a terhesseg. az orvos honnan tudhatna, ha meg se vizsgalt, hogy mi tortent, o csak annyit latott, hogy a hcg vervetel alapjan nem vagy terhes. akkor tudta volna megmondani, hogy mi tortent valojaban, ha vette volna a faradtsagot, es megvizsgalt volna rendesen uh-val. ezert mondtam, hogy esetleg csinalj meg egy tesztet, es ha az mindennek ellenere pozitiv, akkor meg meglehet a baba, bar sajnos a vervetel alapjan nem hiszem.
roviden es erthetoen: volt 2 pozitiv teszted --> menstrualtal --> a baba valoszinuleg rosszul tapadt --> elveteltel, es a hcg vervetel mar ezert lett joval kesobb negativ, mert kiurult mar a hormon a szervezetedbol.
sajnalom, de ez a helyet.
De mondom hogy nem vetéltem el.Február óta 35,38,40 napra jön meg a menstruációm. És 8-9 nap helyet 3-4 napig tart.
Mondom nem mostanában kezdet el fájni a mellem hanem már több mint 2-3 hónapja fájnak és pisilési ingerem van azóta.
jesszus maria, akkor inkabb mar nem is mondok semmit. egyebkent egy 2-3 hobapos terhesseg eseten mar boven meg van nagyobbodva a meh, amit meg a legbenabb orvosok, meg kezdok is kitapintanak, szoval a lenyeg, ha voltal is terhes, mostmar nem vagy az. ennyi.
es megegyszer: az orvos kezi vizsgalattal nem tudja megmondani, hogy korabban elveteltel e, mert nem lat beled, ezert nem mondott semmit, csak azt latta hogy az ott csinalt teszt negativ, mehed nincs megnagyobbodva, ergo: nem vagy terhes!!
most hiaba magyarazod itt, hogy neked mar 2-3 honapja blabla, attol meg az lehet mastol is, pl hormonzavar, (bar allitolag irtad, hogy csinaltak, de akkor ide is leirhatnad az eredmenyet) a terhesseg meg lehetett nemreg letrejott, tehat korai, ami a legutobbi nevezzukakarhogy-oddal kiurult a szevezetedbol, tehat akarhonnan nezzuk: ELVETELTEL! kar ezen vitatkozni, vagy menj el egy masik orvoshoz, aki rendesen megvizsgal, es kiderul mi van, mert az alapjan amit te leirtal ez tortent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!